Почетна Актуелности Најава догађајa Република Српска на петом јубиларном „Београдском манифесту“
Ел. пошта Штампа ПДФ
23.05.2019.год.
Република Српска на петом јубиларном „Београдском манифесту“

Јубиларни, пети по реду, Фестивал дестинација, манифестација и дегустација „Београдски манифест“ биће свечано отворен у петак, 24. маја, у 15 сати на великој позорници код споменика Победник на Београдској тврђави.

Свечаном отварању присуствоваће директор туристичке организације Републике Српске Нада Јовановић, представници Министарства трговине и туризма Републике Српске и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

У сарадњи са Представништвом Републике Српске, Туристичка организација Републике Српске већ трећу годину заредом учествује на „Београдском манифесту“, највећем регионалном фестивалу  туристичких  дестинација и манифестација.

У оквиру фестивала, Туристичка организација Републике Српске учестоваће на трећем по реду Туристичком форуму Привредне коморе Србије и Амбасаде Црне Горе на тему „Нови трендови у туризму“, који ће се одржати у петак, 24. маја, у 17.30 сати.

На панел дискусији посвећеној иновацијама у туризму директор Туристичке организације Републике Српске Нада Јовановић представиће Фестивал младих „Дрил енд чил“, Визитор центар „Пецку“, Европски омладински олимпијски фестивал (EYOF), Олимпијски центар „Јахорину“ и алпин костер (alpine coaster), љетну атракцију Јахорине.

У суботу, 25. маја, у 15.55 на централној фестивалској бини биће приказан нови промотивни видео Републике Српске и популарни промотивни видео „Дрил енд  чил“ фестивала.

Током трајања „Београдског манифеста“, у оквиру пагоде/штанда Туристичке организације Републике  Српске  представиће се Олимпијски центар „Јахорина“, Бања Врућица, Етно село „Станишићи“ и  Винарија „Пајић“.

Олимпијски центар „Јахорина“ презентоваће љетну туристичку сезону и нове пројекте на олимпијској љепотици, као што су алпин костер и изградња кабинске жичаре – гондоле, а припремио је и наградну игру „Точак среће“, као и вриједне награде за најсрећније посјетиоце.

„Београдски манифест“, који ће трајати до недјеље, 26. маја, осмишљен  је тако да се посјетиоцима што вјерније пренесе аутентичан дух и атмосфера, као и културне и туристичке вриједности Србије и региона.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3017
Број прегледа чланка : 5212779
Имамо 112 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

24.09.2020.год.
Ранко Прерадовић први пјесник из Републике Српске - добитник „Повеље Мораве“
Опширније...
 
12.09.2020.год.
Обиљежавање дана страдања Срба 13 западнокрајишких општина
Опширније...

Претходни догађаји

28.09.2020.год.
Свечано уручене овогодишње Повеље Мораве
Опширније...
 
17.09.2020.год.
У Београду представљена књига Милана Љепојевића „Наоружавање истином“
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму