Почетна Актуелности Најава догађајa У петак промоција едиције „Овјенчани“ и првог броја часописа „Журнал“
Ел. пошта Штампа ПДФ
24.10.2019.год.
У петак промоција едиције „Овјенчани“ и првог броја часописа „Журнал“

Петог дана наступа Републике Српске на 64. Међународном београдском сајму књига, у петак, 25. октобра, представиће се осам издавача из Републике Српксе.

У 13 сати у сали „Иво Андрић“ (хала 1А) Факултет безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци представиће први број часописа „Журнал“. На промоцији ће говорити др Стево Јаћимовић, др Милан Липовац, др Велибор Лалић, др Предраг Ћеранић и Александар Павић.

У 14 сати на платоу Београдског сајма (хала 1А) биће одржана промоција едиције „Овјенчани“ - изабраних дјела добитника награда „Скендер Куленовић“ и „Књижевни вијенац Козаре“: Љубомира Симовића, Матије Бећковића, Милосава Тешића, Љубивоја Ршумовића и Драгана Колунџије, у издању Народне библиотеке „Ћирило и Методије“ и Градске управе Приједор. На промоцији учествују Младенко Саџак, Андреа Марић, Горан Максимовић и аутори.

На штанду Представништва Републике Српске (хала 2, ниво А) биће одржано сљедећих шест промоција.

У 15 сати издавачка кућа „Арт принт“ из Бањалуке представиће (П)Oгледе Наташе Глишић. На промоцији ће говорити проф. др Иван Правдић, др Зоран Ђерић и ауторка.

У 15.30 Завичајни музеј Градишка представиће књигу Бојана Вујчића Босанска Градишка и околина у Првом свјетском рату. На промоцији ће говорити Вера Вујчић, Дејан Јовановић и аутор.

У 16 сати  СПКД „Просвјета“ Главни одбор Источно Сарајево представиће књигу Жељка Грујића Отаџбина и оцеубице. О књизи ће говорити академик Ранко Поповић, доц. др Владан Бартула и аутор.

У 16.30 „АС Оглас“ Зворник представиће романе Жељка Несторовића Наслеђе, Младена Радоњића ТАШЕзонија и Борке Милинчић Следи пут свога срца; и збирке прича Ане Тиквеша Жена с марамом и Ђорђа Максимовића Створења мрачног сата. На промоцији ће говорити Дејан Спасојевић и Невена Милосављевић.

У 17.30 Народна библиотека Добој представиће роман Лидије Жарић Сужањ. На промоцији ће говорити Славица Гостимировић и ауторка. Водитељ промоције је Ивана Букејловић.

У 18 сати биће одржана промоција књига, монографија и стручних радова Независног универзитета Бања Лука. О књигама ће говорити професор Радмила Чокорило. Модератор промоције је Николина Благојевић.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3239
Број прегледа чланка : 9129476
Имамо 175 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

08.10.2021.год.
Промоција Олимпијског центрa Јахорина у Новом Саду
Опширније...
 
08.10.2021.год.
Почиње јубиларни „Шопен фест"
Опширније...

Претходни догађаји

13.10.2021.год.
Пијанистички реситал Арсена Чаркића
Опширније...
 
12.10.2021.год.
Свечано отворен „Шопен фест“
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму