Почетна Актуелности Најава догађајa „Дани Српске у Србији“ сутра у центру Шумадије, у Крагујевцу
Ел. пошта Штампа ПДФ
24.09.2021.год.
„Дани Српске у Србији“ сутра у центру Шумадије, у Крагујевцу

Манифестација “Дани Српске у Србији“ сутра ће (25. септембра) стићи у Крагујевац, гдје ће делегацију општине Фоча из Републике Српске на челу са начелником општине Миланом Вукадиновићем примити помоћник градоначелника за међународну сарадњу Крагујевца Борис Ковачевић. Теме разговора су наставак привредне сарадње и искуства Краујевца у пројектима значајним за град. Пријему ће у име Представништва Републике Српске у Србији, које је организатор манифестације „Дани Српске у Србији“, присуствовати Борислав Максимовић, који ће представити манифестацију кроз девет година постојања. Пслије пријема, гости и домаћини ће заједно обићи штанд Туристичке организације Републике Српске на платоу код Крста.

Манифестација „Дани Српске у Србији“ у Крагујевцу

Умјетнички дио „Дана Српске у Србији“ у Крагујевцу оствариће се представом Студентског позоришта Бања Лука под насловом „Након представе“ у Дому омладине, сцена „Славица Слаја Урошевић“ у 20 сати. У представи аутора Зорана Костића, угледног српског пјесника, играју: његова супруга мр Јелена Костић Трепетова, глумица Народног позоришта Републике Српске и професор глуме на Академији умјетности у Бањој Луци, и њихова кћерка, млада глумица Надежда Костић. Представу је режирала мр Јелена Костић Трепетова.

Промоција туристичке понуде Републике Српске у Крагујевцу на платоу код Крста биће и сутра, и у недјељу од 12 до 19 сати.

И у Краљеву се данас одржава презентација туристичке понуде Републике Српске, испред зграде Скупштине града, од 12 до 19 сати, а биће и сутра у исто вријеме.

 
Извјештаји РС Савјету безбједности УН
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3655
Број прегледа чланка : 16246921
Имамо 175 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

29.11.2023.год.
Источно Сарајево и Требиње на Сајаму туризма у Новом Саду
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Представљање монографије „Тајне Лицидерског срца“
Опширније...

Претходни догађаји

30.11.2023.год.
Богата туристичка понуда Источног Сарајева и Требиња на Новосадском сајму
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Представљена монографија о фестивалу Лицидерско срце, уручене плакете
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму