Почетна Актуелности Најава догађајa Четврта група студената на стручној пракси у Србији
Ел. пошта Штампа ПДФ
28.10.2012.год.
Четврта група студената на стручној пракси у Србији

У понедјељак, 29. октобра 2012. године, у 10.30 сати, седморо студената новинарства универзитета у Бањалуци и у Источном Сарајеву започеће стручну праксу у Радио Телевизији Србије (РТС).

Током двије недјеље праксе у Медијском јавном сервису Србије најбољи студенти журналистике из РС имаће прилику да у пракси провјере теоретска знања која су четири године стицали на факултету, и то у једној од најјачих медијских кућа у региону.

Стручну праксу у РТС-у студенти ће обављати у оквиру четвртог дијела реализације пројекта "Стручна пракса и усавршавање студената" који Представништво Републике Српске организује у сарадњи са институцијама у Србији и факултетима из Републике Српске.

Представништво студентима који долазе из Републике Српске на стручну праксу у Србију, поред одличних услова у стручно-научном смислу, обезбјеђује смјештај и храну.

До сада је Представништво у сарадњи са институцијама у Србији успјешно организовало стручну праксу и усавршавање за студенте економије и електротехнике универзитета у Бањалуци и Источном Сарајеву.

Пројекат "Стручна пракса и усавршавање студената" намијењен је студентима завршних година факултета и постдипломцима из Републике Српске и Србије. У овој фази пројекта стручна пракса се организује за студенте из Републике Српске у Србији, а у сљедећој фази и студенти из Србије ће ићи на стручну праксу у Републику Српску.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2992
Број прегледа чланка : 4949189
Имамо 68 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

28.07.2020.год.
Отварање Међународне умјетничке колоније „Крчедин 2020"

Опширније...
 
29.06.2020.год.
Сутра традиционална признања Њ.К.В. Престолонасљедника Александра
Опширније...

Претходни догађаји

03.08.2020.год.
Први дио међународне умјетничке колоније у Крчедину
Опширније...
 
30.06.2020.год.
Традиционално признање најбољиим матурантима средњих школа Србије и Републике Српске ни пандемија вируса конора није прекинула
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму