Почетна Актуелности Претходни догађаји Пријем представника фолклора дијаспоре
Ел. пошта Штампа ПДФ
10.06.2011.год.
Пријем у Представништву РС у Београду представника Организационог одбора 16. европске смотре српског фолклора дијаспоре и Срба у региону

Директор Представништва Републике Српске у Србији, Млађен Цицовић  примио је данас представнике Организационог одбора 16. европске смотре српског фолклора дијаспоре и Срба у региону. Пријему су присуствовали Мићо Ћетковић - шеф Представништва Републике Српске у Њемачкој и предсједник Савеза српских удружења у Њемачкој, Ненад Миленковић - предсједник Савеза српског фолклора Швајцарске и предсједник Организационог одбора овогодишње Европске смотре фолклора, и  Маринко Вукајловић - секретар Савеза српског фолклора Швајцарске и потпредсједник Организационог одбора овогодишње Европске смотре фолклора. Овогодишња 16. европска смотра српског фолклора дијаспоре и Срба у региону, одржава се у Београду 11. и 12. јуна 2011. године у Сава центру.

Пријем: представници фолклора дијаспоре и срба у региону

Представници организационог одбора истакли су да им  је жеља да привуку што више наших људи да погледају шта дијаспора ради. До сад су на такмичењима гледали сами себе, а овдје им је жеља да напуне Центар Сава и да види Србија и Београд чиме се баве и како уче дјецу о култури и обичајима одакле потичу њихови родитељи.

На овогодишњој смотри учествовће као гости и два културно-умјетничка друштва из Републике Српске - КУД „Младост“ Пале и КУД „Алат“ Требиње.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2871
Број прегледа чланка : 4344714
Имамо 77 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

21.02.2020.год.
Министар Клокић посјетиће Међународни сајам туризма у Београду
Опширније...
 
21.02.2020.год.
Сајам завичаја у Новом Саду у суботу 22. фебруара
Опширније...

Претходни догађаји

24.02.2020.год.
Клокић и Цицовић обишли излагаче: представљање Српске на сајму у Београду доприноси развоју туризма
Опширније...
 
23.02.2020.год.
Одржан други Сајам завичаја у Новом Саду
Опширније...
Преузмите Билтен