Почетна Актуелности Претходни догађаји Представљене туристичке дестинације и гастро понуда Републике Српске
Ел. пошта Штампа ПДФ
28.05.2018.год.
Представљене туристичке дестинације и гастро понуда Републике Српске

На четвртом фестивалу манифестација и дестинација „Београдски манифест“ 26. и 27. маја представљене су туристичке дестинације и гастро понуда Републике Српске.

Други дан наступа Р. Српске на Београдском манифесту

У суботу, 26. маја, у 17 сати на великој позорници код споменика Победник приказани су  промотивни филмови  о Бањалуци, Етно селу „Станишићи“, „Drill & Chill“ фестивалу, „ОК фесту“, Зворнику и другим туристичким дестинацијама и манифестацијама Републике Српске. У исто вријеме на истом мјесту  наступили су и хармоникаши ОШ „Алекса Шантић“ из Угљевика, који су одушевили све присутне на Београдској тврђави.

Након наступа хармоникаша у организацији Туристичке организације Републике Српске, у посебно осмишљеној зони презентована је гастро понуда Републике Српске. Многобројни посјетиоци уживали су у дегустацији производа из Републике Српске.

Наступ хармоникаша ОШ Алекса Шантић из Угљевика, који су одушевили све присутне на Београдској тврђави у оквиру Београдског манифеста

У оквиру посебно осмишљене зоне, Република Српска као партнер 4. Београдског манифеста представљала је своју туристичку и гастро понуду.

У посебно осмишљеној зони презентована је гастро понуда Р. Српске

Поред Београђана и великог броја туриста презентацији су присуствовали градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и глумац Горан Султановић.

У оквиру посебно осмишљене зоне, Р. Српске на Београдском манифесту презентацији су присуствовали градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и глумац Горан Султановић

Посљедњег дана Фестивала, 27. маја, у 12 сати градоначелник Бијељине Мићо Мићић отворио је гастро презентацију Семберије, гдје су се представили познати бијељински брендови, као што су пекара „Бодакско“, ресторан „Ловац“, хотел „Дрина“, Месна индустрија „Глобус“ и многи други.

Посљедњег дана Фестивала градоначелник Бијељине Мићо Мићић отворио је гастро презентацију Семберије

У 17 сати на великој позорници код споменика Победник Олимпијски центар „Јахорина“ је на забаван и интерактиван начин презентовао љетне садржаје и манифестације које планина Јахорина и Олипијски центар нуде. Љетна сезона у Олимпијском центру „Јахорина“ почеће фестивалом „Јахорина 365 фест“, који ће на овој планини бити одржан у периоду од 29. јуна до 1. јула. Презентацији је присуствовао директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић.

Код споменика Победник  на  забаван и интерактиван начин презентован је Олимпијски центар Јахорина

Током три дана „Београдског манифеста“ Представништво Републике Српске у Србији и Туристичка организација Републике Српске, заједно са локалним туристичким организацијама и другим туристичким субјектима у Републици Српској успјешно су представили туристичке понуде и дестинације Републике Српске.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2983
Број прегледа чланка : 4828213
Имамо 73 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

29.06.2020.год.
Сутра традиционална признања Њ.К.В. Престолонасљедника Александра
Опширније...
 
16.06.2020.год.
20. Завичајни збор у Буковцу
Опширније...

Претходни догађаји

30.06.2020.год.
Традиционално признање најбољиим матурантима средњих школа Србије и Републике Српске ни пандемија вируса конора није прекинула
Опширније...
 
20.06.2020.год.
20. Завичајни збор у Буковцу: У наслеђе младима
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму