Почетна Актуелности Претходни догађаји Одржан састанак Туристичких организација РС и града Београда
Ел. пошта Штампа ПДФ
18.11.2011. год.
Одржан састанак Туристичких организација Републике Српске и града Београда

У четвртак 17.11.2011.године, у 12:30 сати, у просторијама Представништва Републике Српске у Србији, одржан је састанак представника Туристичке организације Републике Српске, Туристичке организације града Београда, и Представништва Републике Српске у Србији. На састанку су били присутни Тихомир Љубојевић, директор ТОРС-а и Дамјановић Милорад, сарадник у ТОРС-у, Дејан Веселинов, директор Туристичке организације града Београда и његов сарадник Иван Јочовић и представници домаћина и организатора састанка Млађен Цицовић, директор Представништва Републике Српске у Србији и Мирко Бајић, самостални стручни сарадник у Представништву.

Представништво РС у Србији: Састанак Туристичке организације РС и града Београда

На састанку се разговарало о заједничкој организацији Изложбе најбољих туристичких фотографија Републике Српске, која би након Бањалуке требала да се одржи и у Београду. Ријеч је о изложби најбољих туристичких фотографија, које су пристигле по конкурсу ТОРС-а организованом поводом обиљежавања дана туризма у Републици Српској и које су званично представљене у Републици Српској на манифестацији „Туризам кроз фотографију“, коју је ТОРС организовао у Бањалуци поводом Свјетског дана туризма.

ТО града Београда: г. Веселинов и г. Јочовић

Договорено је да се изложба  “Туризам кроз фотографију“ постави 07. децембра у Инфо - центру Туристичке организације града Београда, у Кнез Михаиловој број 6, и да траје до 22. децембра 2011. године.

Осим овога, на састанку се разговарало и о будућој сарадњи ове три институције у оквиру промоције туриститичке понуде Републике Српске у Србији и града Београда у Републици Српској. Договорене су конкретне појединачне и заједничке активности у наредном периоду, које би требале допринјети бољој промоцији туристичких потенцијала Републике Српске и града Београда.

Састанку се придружио и Никола Андрић са Београдског сајма, и у наставку се разговарало о наступу Туристичке организације Републике Српске на предстојећем 34. Међународном сајму туризма (ИТТФА) који ће се одржати у Београду од 23.02. – 26.02.2012. године, и изражена је опредјељеност Туристичке организације Републике Српске да учествује на овој сајамској манифестацији.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3458
Број прегледа чланка : 13731261
Имамо 215 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

30.01.2023.год.
У уторак у Представништву - свечано уручење књижевних награда „Извор“
Опширније...
 
06.01.2023.год.
У недjељу у Новом Саду, а у понедјељак у Суботици обиљежавање Дана Републике Српске
Опширније...

Претходни догађаји

31.01.2023.год.
Уручене књижевне награде „Извор“ за најљепшу причу и пјесму о завичају
Опширније...
 
16.01.2023.год.
У Новом Саду одржано 31. Херцеговачко сијело
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму