Почетна Активности Информативна сарадња

Информативна сарадња

Ел. пошта Штампа ПДФ

Представништво ради на подстицању сарадње између медија из Републике Српске и Србије у циљу стварања услова и амбијента за објективно информисање.


Активности Представништва на пољу информативне сарадње за 2018. годину

Одржавање и ажурирање веб презентације Представништва Републике Српске у Србији

Представништво стално поклања посебну пажњу одржавању и свакодневном ажурирању свог веб-сајта. С обзиром да је веб-сајт Представништва направљен 2010. године, у 2018-ој ћемо извршити свеобухватније и комплексније ажурирање садржаја и израдити нови сајт,  који ће бити усклађен са новим веб-стандардима који су у међувремену успостављени.

Сајт ћемо проширити и посебним дијелом који ће се односити на пројекат „Подриње“ како бисмо, између осталог, презентирали базу података о пројектима који ће бити обухваћени Акционим планом за реализацију Програма за развој Подриња.

И даље ћемо доприносити промоцији Републике Српске, кроз представљање актуелних пројеката, као и наших значајнијих активности презентираних на сајту, истовремено нам обезбијеђује и транспарентност нашег рада. У оквиру веб-сајта наставићемо да редовно постављамо Економске прегледе недјеље из Србије и Републике Српске и ажурирамо рубрику „У фокусу“ у којој објављујемо јавне позиве, извјештаје и најактуелније вијести из привреде и других области из Републике Српске и Србије. У Билтену ћемо и убудуће представљати фирме, институције, локалне заједнице, најзначајније догађаје, појединце и сл.

Наставићемо рад на проширивању активности према Интернету, што ће се односити на отварање и администрирање налога Представништва Републике Српске у Србији на некој од друштвених мрежа. Такође, омогућићемо пријављивање за суфинансирање пројеката у издаваштву и другим областима путем формулара објављеног на нашем сајту.

 

Сарадња с медијима и најаве актуелних активности и догађаја

И у наредном периоду Представништво ће сарађивати са медијима из Републике Српске и Србије. Јавност ће бити информисана о свим значајним активностима Представништва, као што су: спровођење наших актуелних пројеката, споразума, меморандума и протокола потписаних између влада, ресорних министарстава Републике Српске и Србије и других институција, а  даваћемо информације и о нашим наступима на привредним сајмовима, културним манифестацијама и другим догађањима и извјештавати о нашим активностима у свим областима.

И убудуће ћемо најављивати и обавјештавати медије о свим важним посјетама и активностима представника из Републике Српске у Србији.

Позивамо све медије из Републике Српске и Србије који су заинтересовани да прате наш рад и извјештавају о нашим активностима да нам се обрате путем опције Поставите питање.

 

Више информација о раду Представништва можете добити у рубрикама Активности и Пројекти, а у рубрици Актуелности можете пратити планиране активности.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2466
Број прегледа чланка : 2849427
Имамо 117 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

15.11.2018.год.
Промоција књиге „Генерал Младић: последња битка. Успомене, интервјуи, документи“
Опширније...
 
14.11.2018.год.
Предсједник Републике Српске г. Милорад Додик сутра на свечаности „Вече Јахорине у Београду“
Опширније...

Претходни догађаји

27.10.2018.год.
Признање Повеља успјеха: Архиву Републике Српске, Архиву Српске православне цркве и Удружењу архивских радника Републике Српске
Опширније...
 
26.10.2018.год.
Данас на штанду Републике Српске: Удружење чланова Матице српске, књига академика Максимовића и Бећковић о Козари
Опширније...
Преузмите Билтен