Почетна Активности Информативна сарадња

Информативна сарадња

Ел. пошта Штампа ПДФ

Представништво ради на подстицању сарадње између медија из Републике Српске и Србије у циљу стварања услова и амбијента за објективно информисање.


Активности Представништва на пољу информативне сарадње за 2017. годину

Одржавање и ажурирање веб презентације Представништва Републике Српске у Србији

Представништво стално поклања посебну пажњу одржавању и свакодневном ажурирању свог веб-сајта. С обзиром да је веб-сајт Представништва направљен 2010. године, у 2017-ој ћемо извршити свеобухватније и комплексније ажурирање садржаја и израдити нови сајт,  усклађен са новим веб-стандардима који су у међувремену успостављени. Сајт ћемо проширити и посебним дијелом који ће се односити на пројекат „Подриње“ како бисмо, између осталог, презентирали базу података о пројектима који ће бити обухваћени Акционим планом за реализацију Програма за развој Подриња.

И даље ћемо доприносити промоцији Републике Српске, кроз представљање актуелних пројеката, као и наших значајнијих активности презентираних на сајту, истовремено нам обезбијеђује и транспарентност нашег рада. У оквиру веб-сајта наставићемо да редовно постављамо економске прегледе недјеље из Србије и Републике Српске и ажурирамо рубрику „У фокусу“ у којој објављујемо јавне позиве, извјештаје и најактуелније вијести из привреде и других области из Републике Српске и Србије.

У Билтену ћемо и убудуће представљати фирме, институције, локалне заједнице, најзначајније догађаје, појединце и сл. С обзиром да смо још раније успоставили и након тога и ажурирали базу потписаних споразума, протокола и меморандума о сарадњи између Републике Српске и Србије и БиХ и Србије, и ова база је спремна за објављивање.

Наставићемо рад на проширивању активности према Интернету, што ће се односити на отварање и администрирање налога Представништва Републике Српске у Србији на некој од друштвених мрежа. Такође, омогућићемо пријављивање за суфинансирање пројеката у издаваштву и другим областима путем формулара објављеног на нашем сајту.

 

Сарадња с медијима и најаве актуелних активности и догађаја

И у наредном периоду Представништво ће сарађивати са медијима из Републике Српске и Србије. Јавност ће бити информисана о свим значајним активностима Представништва, као што су: спровођење наших актуелних пројеката, споразума, меморандума и протокола потписаних између влада, ресорних министарстава Републике Српске и Србије и других институција, а  даваћемо информације и о нашим наступима на привредним сајмовима, културним манифестацијама и другим догађањима и извјештавати о нашим активностима у свим областима.

И убудуће ћемо најављивати и обавјештавати медије о свим важним посјетама и активностима представника из Републике Српске у Србији.

Позивамо све медије из Републике Српске и Србије који су заинтересовани да прате наш рад и извјештавају о нашим активностима да нам се обрате путем опције Поставите питање.

 

Више информација о раду Представништва можете добити у рубрикама Активности и Пројекти, а у рубрици Актуелности можете пратити планиране активности.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2134
Број прегледа чланка : 1875915
Имамо 67 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

15.08.2017.год.
У сриједу "Лицидерско срце" у Вишеграду
Опширније...
 
14.08.2017.год.
Почиње девети Међународни дјечји фестивал фолклора “Лицидерско срце”
Опширније...

Претходни догађаји

15.08.2017.год.
Отворен фестивал "Лицидерско срце"
Опширније...
 
08.08.2017.год.
Фестивал фолклора "Лицидерско срце" од 14. до 18. августа
Опширније...
Преузмите Билтен