Почетна Активности Информативна сарадња

Информативна сарадња

Ел. пошта Штампа ПДФ

Представништво ради на подстицању сарадње између медија из Републике Српске и Србије у циљу стварања услова и амбијента за објективно информисање.


Активности Представништва на пољу информативне сарадње за 2018. годину

Одржавање и ажурирање веб презентације Представништва Републике Српске у Србији

Представништво стално поклања посебну пажњу одржавању и свакодневном ажурирању свог веб-сајта. С обзиром да је веб-сајт Представништва направљен 2010. године, у 2018-ој ћемо извршити свеобухватније и комплексније ажурирање садржаја и израдити нови сајт,  који ће бити усклађен са новим веб-стандардима који су у међувремену успостављени.

Сајт ћемо проширити и посебним дијелом који ће се односити на пројекат „Подриње“ како бисмо, између осталог, презентирали базу података о пројектима који ће бити обухваћени Акционим планом за реализацију Програма за развој Подриња.

И даље ћемо доприносити промоцији Републике Српске, кроз представљање актуелних пројеката, као и наших значајнијих активности презентираних на сајту, истовремено нам обезбијеђује и транспарентност нашег рада. У оквиру веб-сајта наставићемо да редовно постављамо Економске прегледе недјеље из Србије и Републике Српске и ажурирамо рубрику „У фокусу“ у којој објављујемо јавне позиве, извјештаје и најактуелније вијести из привреде и других области из Републике Српске и Србије. У Билтену ћемо и убудуће представљати фирме, институције, локалне заједнице, најзначајније догађаје, појединце и сл.

Наставићемо рад на проширивању активности према Интернету, што ће се односити на отварање и администрирање налога Представништва Републике Српске у Србији на некој од друштвених мрежа. Такође, омогућићемо пријављивање за суфинансирање пројеката у издаваштву и другим областима путем формулара објављеног на нашем сајту.

 

Сарадња с медијима и најаве актуелних активности и догађаја

И у наредном периоду Представништво ће сарађивати са медијима из Републике Српске и Србије. Јавност ће бити информисана о свим значајним активностима Представништва, као што су: спровођење наших актуелних пројеката, споразума, меморандума и протокола потписаних између влада, ресорних министарстава Републике Српске и Србије и других институција, а  даваћемо информације и о нашим наступима на привредним сајмовима, културним манифестацијама и другим догађањима и извјештавати о нашим активностима у свим областима.

И убудуће ћемо најављивати и обавјештавати медије о свим важним посјетама и активностима представника из Републике Српске у Србији.

Позивамо све медије из Републике Српске и Србије који су заинтересовани да прате наш рад и извјештавају о нашим активностима да нам се обрате путем опције Поставите питање.

 

Више информација о раду Представништва можете добити у рубрикама Активности и Пројекти, а у рубрици Актуелности можете пратити планиране активности.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2491
Број прегледа чланка : 3023315
Имамо 76 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

17.12.2018.год.
Фестивал руско-српског занатства у галерији „Прогрес“
Опширније...
 
13.12.2018.год.
Свечано уручење књижевне награде Извор у петак у Удружењу књижевника Србије
Опширније...

Претходни догађаји

18.12.2018.год.
Отворен Фестивал руско-српског занатства
Опширније...
 
16.12.2018.год.
У Београду промовисан новогодишњи програм „Бања Лука те зове”
Опширније...
Преузмите Билтен