Почетна Актуелности Најава догађајa Регионални безбједносно-политички форум „Актуелни проблеми, нови изазови и претње у безбедносној сфери балканског региона“
Ел. пошта Штампа ПДФ
03.11.2016.год.
Регионални безбједносно-политички форум „Актуелни проблеми, нови изазови и претње у безбедносној сфери балканског региона“

У суботу, 5. новембра, у 10.30 у београдском Медија центру (Теразије 3, сала на I спрату), у организацији Фонда стратешке културе из Москве и Представништва Републике Српске у Србији, биће одржан регионални безбједносно-политички форум под називом „Актуелни проблеми, нови изазови и претње у безбедносној сфери балканског региона“.

У име организатора, скупу ће се обратити главни и одговорни уредник Фонда стратешке културе др Ања Филимонова и директор Представништва Републике Српске у Србији господин Млађен Цицовић.

У форуму ће учествовати Ненад Кецмановић, Винко Пандуревић, Предраг Ћеранић, Милан Мијалковски, Џевад Галијашевић, Жарко Пецић, Јован Н. Шиповац, Драган Крсмановић, Слободан Антонић, Вукота Вртикапа, Ања Филимонова и Александар Павић.

Форум ће се бавити актуелном безбједносно-политичком ситуацијом на подручју нашег региона, имајући у виду принципијелну подршку Русије Републици Српској и очувању Дејтонског споразума, али и понудама Србији за ближу војно-безбједносну, економску и другу сарадњу. Уз анализу ситуације, форум треба да укаже и на правце будућих дешавања и могуће одговоре на све веће безбједносне изазове у региону.

 

Програм Форума можете погледати ОВДЈЕ

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2377
Број прегледа чланка : 2536218
Имамо 78 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

03.07.2018.год.
Почиње „Тесла глобал форум“
Опширније...
 
29.06.2018.год.
Тематска конференција „Република Српска и Србија у промењеним геополитичким приликама“
Опширније...

Претходни догађаји

04.07.2018.год.
Отворен „Тесла голобал форум“
Опширније...
 
02.07.2018.год.
Одржана конференција „Србија и Република Српска у промењеним геополтичким приликама“
Опширније...
Преузмите Билтен