Почетна Актуелности Најава догађајa Завичајни куп Републике Српске у Србији
Ел. пошта Штампа ПДФ
16.12.2016.год.
Завичајни куп Републике Српске у Србији

У суботу, 17. децембра 2016. године, у спортској дворани у Темерину, у 15 и 30 сати свечано ће се отворити финале „Завичајног купа Републике Српске“  у малом фудбалу. За титулу се бори укупно шест екипа у категоријама  пионира, сениора и ветерана.

У 16 сати почиње прва утакмица измеђи пионира „Српска“ из Београда и „Сана“  из Темерина а након њих у 17 сати такмичиће се екипе ветерана „Сана“ из Темерина и „Еко Сана“ из Рибника. Последње одмјеравање снага на терену је предвиђено за 18 сати између екипа сениора „Српска“ из Београда и „Пронеx доо“ из Суботице, након чега ће бити познати побједници купа у свим категоријама. Најбољим екипама ће бити додијељене медаље и пехари за постигнути успјех на овогодишњем купу, као и најбољим голманима и играчима. Признанања ће бити и додијељена и судијама за фер суђење и подршку такмичењу.

Завичајни куп Републике Српске је покренут на иницијативу завичајних удружења  и подршку Представништва Републике Српске у Србији са циљем да се кроз спортска такмичења клубова подстиче сарадња и везе са завичајем. Куп је почео са такмичењем септембра 2016. у четири мјеста у Србији: Београду, Темерину, Зрењанину и Суботици.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2240
Број прегледа чланка : 2092267
Имамо 49 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

14.12.2017.год.
Почиње Фестивал руско-српског занатства
Опширније...
 
12.12.2017.год.
Књижевно вече Момира Крсмановића
Опширније...

Претходни догађаји

13.12.2017.год.
Одржано књижевно вече Момира Крсмановића
Опширније...
 
13.12.2017.год.
У Удружењу Књижевника Србије данас свечано уручене књижевне награде „Извор“ за најљепшу песму и најљепшу причу о завичају
Опширније...
Преузмите Билтен