Почетна Актуелности Најава догађајa ОЦ „Јахорина“ на 32. сајму зимске спортске опреме, туризма и рекреације „Експо зим“
Ел. пошта Штампа ПДФ
06.12.2017.год.
ОЦ „Јахорина“ на 32. сајму зимске спортске опреме, туризма и рекреације „Експо зим“

Ове године, на 32. „Експо зим“ сајму, Олимпијски центар „Јахорина“ од 7. до 10. децембра, представиће свим љубитељима скијања своје сјајне понуде и попусте, на креативном штанду који ће обрадовати најмлађе, затим љубитеље добре музике, али и „Егзит“ фестивала. Сви заинтересовани посјетиоци имаће прилику да уживају у зимској идили и направе оригиналне фотографије на штанду, али и да остваре попуст од 10 одсто на све врсте ски-пасова, као и да први купе карте за „Егзит“ фестивал на снијегу који ће бити одржан у марту 2018. године. Такође, у продаји ће бити и различити промотивни пакети, попут 3=4 и 6=7, а за отварање нове 2017/2018. скијашке сезоне од 14. до 17. децембра, сви гости добиће три  ноћења у хотелу Бистрица и тродневни ски-пас, по цијени од 99 евра.

Сва четири дана на штанду посјетиоце ће забављати DJ, који ће уједно промовисати сарадњу Олимпијског центра „Јахорина“ и фестивала „Егзит“ који ће бити одржан по први пут на снијегу, на Јахорини, у марту 2018. године, а чије су карте управо у продаји на овом „Експо зиму“. Поред „Егзит“ фестивала, посебан поклон ОЦ „Јахорина“ за све госте у новогодишњој ноћи биће концерт једног од најпопуларнијих музичара са ових простора Жељка Јоксимовића, испред хотела Бистрица на Јахорини.

Скијање на Јахорини биће ове године потпуно другачије, захваљујући бројним радовима на унапређењу скијашких стаза по FIS стандардима, вјештачком осњежавању, вјетроуставима, паркинг просторима, али и многим музичким концертима и забавним садржајима, који су у плану за предстојећу скијашку сезону. Додатно, у оквиру радова изграђено је акумулационо језеро које ће се користити и у љетној сезони за шетњу и боравак у природи, као и два нова ски вртића за децу, која ће свим почетницима учинити боравак на Јахорини незаборавним. Захваљући поменутим радовима, ОЦ „Јахорина“ је прва у региону 3. децембра отворила скијашку сезону и тиме најавила „Ново лице Јахорине“.

У оквиру представљања ОЦ Јахорина на овогодишњем сајму „Експо зим“, у четвртак, 7. децембра, у 19 сати у ресторану Саванова (Савско шеталиште бб, Београд) биће одржано „Вече Јахорине у Београду“, на коме ће бити представљени сви планови Олимпијског центра за предстојећу сезону.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2377
Број прегледа чланка : 2536195
Имамо 58 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

03.07.2018.год.
Почиње „Тесла глобал форум“
Опширније...
 
29.06.2018.год.
Тематска конференција „Република Српска и Србија у промењеним геополитичким приликама“
Опширније...

Претходни догађаји

04.07.2018.год.
Отворен „Тесла голобал форум“
Опширније...
 
02.07.2018.год.
Одржана конференција „Србија и Република Српска у промењеним геополтичким приликама“
Опширније...
Преузмите Билтен