Почетна Актуелности Најава догађајa Почиње „Тесла глобал форум“
Ел. пошта Штампа ПДФ
03.07.2018.год.
Почиње „Тесла глобал форум“

У сриједу, 4. јула, у 14 сати, на Фрушкој гори, у Конгесном центру ЦЕПТОР Андревље биће свечано отворен шести по реду „Тесла глобал форум“.

Након отварања биће приређен свечани коктел, а послије тога почеће предавања и округли столови, који ће трајати до вечери када је предвиђена изложба, филм и концерт Ђуре и Морнара.

Током фестивала биће одржано више од 30 предавања на тему великог српског научника Николе Тесла и његовог рада. У суботу ће бити одржан рели електричних аутомобила на релацији од манастира Шишатовац до хотела Андревље по обронцима Фрушке горе.

„Тесла глобал форум“ је традиционална манифестација посвећена популаризацији и промоцији науке, културе и образовања у част Николе Тесле.

У омладинском „Тесла сајбер кампу“, заједно са гостима из земље и иностранства, учествоваће и студенати из Републике Српске у организацији Уније студената Републике Српске и уз пордшку Представништва Републике Српске у Србији.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2462
Број прегледа чланка : 2841070
Имамо 90 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

26.10.2018.год.
Сутра у 11.30 објављивање одлуке и свечано уручење Повеље успјеха издавачу најтраженије књиге на штанду Републике Српске
Опширније...
 
25.10.2018.год.
Сутра на штанду Републике Српске: издања Друштва чланова Матице српске у Републици Српској и Јеврејске књижевне теме академика Војислава Максимовића
Опширније...

Претходни догађаји

27.10.2018.год.
Признање Повеља успјеха: Архиву Републике Српске, Архиву Српске православне цркве и Удружењу архивских радника Републике Српске
Опширније...
 
26.10.2018.год.
Данас на штанду Републике Српске: Удружење чланова Матице српске, књига академика Максимовића и Бећковић о Козари
Опширније...
Преузмите Билтен