Почетна Актуелности Најава догађајa Сутра у 11.30 објављивање одлуке и свечано уручење Повеље успјеха издавачу најтраженије књиге на штанду Републике Српске
Ел. пошта Штампа ПДФ
26.10.2018.год.
Сутра у 11.30 објављивање одлуке и свечано уручење Повеље успјеха издавачу најтраженије књиге на штанду Републике Српске

Посљедњег дана промоција издања из Републике Српске биће двије у сали „Васко Попа“ и осам на штанду Републике Српске.

У сали за промоције „Васко Попа“, у 11.00 сати биће промоција издања Центра за културу и информисање Лопаре: часопис Бокатин Дијак 11/2017. и 12/2018. и књига: Гордане Ђилас Свакидашњи хлеб, Желимира Вукашиновића Графити и Анђелка Анушића Колона, говориће: Слободан Јовић и Марко Томић.

У 12.00 сати ће на штанду Републике Српске збирку поезије Радмила В. Радовановића Аполонова лира у издању „Клуба умјетничких душа“ из Мркоњић Града и „Арт принта“ из Бање Луке представити Тања Прокопљевић, Борис Лазић и аутор.

У 13.00 сати на штанду Републике Српске ће бити представљање издања Народне библиотеке и Музејске збирке Зворник: Преписка Кочићева, Јована Н. Ивановића које ће представити др Милорад Ђоковић и аутор; Дечак којег је ујео гуштер, Војислава Радојковића, говоре Наташа Анђелковић и аутор и Пустоловине Стефана Гароње Карла Астрахана, који ће сам представити своје дјело.

Књигу афоризама под насловом Погрешно скретање Стевана Р. Стевића, у издању КЗ „Васо Пелагић“ из Бање Луке, представиће у 14.00 сати на штанду Републике Српске Војин Трифуновић и аутор.

У 15.00 сати у сали „Васко Попа“ биће промоција књиге Ненада Хрисафовића Један остварен сан; издавачи: Удружење ваздухопловне индустрије Србије, Представништво Републике Српске у Србији и Институт за истраживање српских страдања у двадесетом вијеку, говориће: Боривој Рашуо, Велибор Вукашиновић и Драган Вујичић.

У 16.00 сати на штанду Републике Српске ће бити промоција књиге Пред сјенима српских мученика, коју је приредио Раде Р. Лаловић, издавачи су Центар за културу и информисање Фоча и СПКД „Просвјета“ Фоча, говори приређивач.

У 16.30 је промоција књига: Милован Лелек Модрице живота, издање СПКД „Просвјета“ Власеница и др Снежана Лакета Методичка интерпретација српске народне епске песме, издање СПКД „Просвјета“ Власеница. На штанду Републике Српске говориће аутори.

Промоција монографије српског сликара из Фиренце Младена Карана, чији је издавач: „Атлантик ББ“ Бања Лука, биће у 17.00 сати на штанду Републике Српске, а говориће Енес Кишевић и Младен Каран.

У 17.30 сати на штанду Републике Српске књигу Зорана Пејашиновића Васо Глушац, објављену у издању Друштва чланова Матице српске у Републици Српској, представиће Боривоје Милошевић, Слободан Наградић и аутор.

У 18.00 сати биће промоција књиге Тање Симеуновић Не причај ме ником, издање Народна библиотека Добој, говориће: Славица Гостимировић, Слободан Јовановић и аутор.

У 18.30 на штанду Републике Српске ће бити промоција књиге Радована Митраковића На Вјетрометини, издавач „Бесједа“, Бања Лука, говориће аутор.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2594
Број прегледа чланка : 3284832
Имамо 442 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

18.04.2019.год.
Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић посјетиће Министарство Привреде Србије
Опширније...
 
17.04.2019.год.
Трибина „Зашто Српска неће у НАТО?“
Опширније...

Претходни догађаји

19.04.2019.год.
Потписан меморандум о интензивирању сарадње
Опширније...
 
19.04.2019.год.
Одржана трибина „Зашто Српска неће у НАТО?“
Опширније...
Преузмите Билтен