Почетна Актуелности Најава догађајa Потписивање споразума за унапређење сарадње и помоћ особама са Дауновим синдромом
Ел. пошта Штампа ПДФ
29.01.2019.год.
Потписивање споразума за унапређење сарадње и помоћ особама са Дауновим синдромом

У сриједу, 30. jануара, у 13 сати  у просторијама Представништва Републике Српске у Србији (Булевар деспота Стефана 4, Београд) директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић примиће представнике организација и институција које се брину о особама са Дауновим синдромом из Републике Српске и Србије. Том приликом одржаће се радни састанак и потписивање споразума о сарадњи између Даун синдром центра Бања Лука, Удружења за помоћ особама са Даун синдромом из Београда и Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“. Потписивању споразума ће присуствовати: Зоран Јелић, управник Даун синдром центра Бања Лука, Јелена Јелић, представник Центра за социјални рад Бања Лука, Мирјана Костић, овлашћени потписник Удружења за помоћ особама са Даун синдромом, Марија Павловић, члан Удружења за помоћ особама са Даун синдромом, Милка Миловановић–Минић, директор Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“ и Павле Живановић, сарадник Центра.

Од 17 до 19 сати,  у просторијама Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“ (Булевар Милутина Миланковића 34, Блок 23, Нови Београд) одржаће се семинар на тему „Рехабилитација и хабилитација особа са Даун синдромом по моделу Европске уније“. На семинару ће говорити Зоран Јелић, психотерапеут-рефлексолог, управник Даун синдром центра Бања Лука, који ће представити искуства из Републике Српске у области рехабилитације и укључивања особа са Даун синдромом у самосталан живот. Семинар организује Центар за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“ и Удружење за помоћ особама са Даун синдромом из Београда, а биће презентован и у 21 сат у Ротари клубу, у хотелу „Пјаф“ (Скадарска 34).

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2709
Број прегледа чланка : 3683405
Имамо 83 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

14.08.2019.год.
Сутра у Ужицу свечано отварање манифестације „Лицидерско срце“, а у петак „Срце“ је у Републици Српској, у Андрићграду и Вишеграду
Опширније...
 
07.08.2019.год.
Конференција за новинаре поводом XI Међународног дечијег фестивала фолклора „Лицидерско срце“
Опширније...

Претходни догађаји

18.08.2019.год.
Министар Клокић на манифестацији „Лицидерско срце“: Дјеца у свијет носе лијепе успомене из Републике Српске
Опширније...
 
16.08.2019.год.
Синоћ у Ужицу свечано отворено 11. „Лицидерско срце", фестивал сутра у Републици Српској, у Вишеграду и Андрићграду
Опширније...
Преузмите Билтен