Почетна Актуелности Најава догађајa Пријем за најбоље ученике Србије и Републике Српске у Белом двору
Ел. пошта Штампа ПДФ
20.06.2019.год.
Пријем за најбоље ученике Србије и Републике Српске у Белом двору

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина угостиће најбоље матуранте из Србије и Републике Српске на традиционалном, осамнаестом по реду, пријему који ће се одржати у петак, 21. јуна, са почетком у 17 сати у Белом двору у Београду.

Фондација за образовање Престолонаследника Александра традиционално окупља и награђује све најбоље ђаке Србије и Републике Српске откако су се Њихова Краљевска Височанства вратила у Србију.

Ученицима и присутнима на пријему поздравним говором ће се обратити Престолонаследник Александар, Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Србије, и Наталија Тривић, министар просвјете и културе у Влади Републике Српске, затим Стефан Лазаревић, корпорација Ен-Си-Ар, и Милица Зорић, компанија Линк група.

Пријему ће присуствовати и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић, као и око 1.400 званица, укључујући и родитеље и наставнике ученика, представнике образовних институција и организација и чланове Крунског савета.

Најбољи матуранти ће добити похвалнице и пригодне поклоне као признање за изузетне резултате које су остварили у средњој школи. Поклони су обезбијеђени захваљујући Корпорацији Ен-Си-Ар,  Линк групи  и Представништву Републике Српске у Србији.

Као и претходних година, Представништво Републике Српске у Србији је у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске организовало учешће најбољих матураната гимназија из Републике Српске на свечаном пријему у Белом двору.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2800
Број прегледа чланка : 3978458
Имамо 75 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

14.11.2019.год.
Конференција за медије Одбора за заштиту права Срба у Федерацији БиХ
Опширније...
 
12.11.2019.год.
Треће „Вече Јахорине“ у Београду
Опширније...

Претходни догађаји

15.11.2019.год.
Сарајево користи мигранте ради промјене етничке структуре
Опширније...
 
14.11.2019.год.
У Београду одржано треће „Вече Јахорине“
Опширније...
Преузмите Билтен