Почетна Актуелности Најава догађајa У петак промоција едиције „Овјенчани“ и првог броја часописа „Журнал“
Ел. пошта Штампа ПДФ
24.10.2019.год.
У петак промоција едиције „Овјенчани“ и првог броја часописа „Журнал“

Петог дана наступа Републике Српске на 64. Међународном београдском сајму књига, у петак, 25. октобра, представиће се осам издавача из Републике Српксе.

У 13 сати у сали „Иво Андрић“ (хала 1А) Факултет безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци представиће први број часописа „Журнал“. На промоцији ће говорити др Стево Јаћимовић, др Милан Липовац, др Велибор Лалић, др Предраг Ћеранић и Александар Павић.

У 14 сати на платоу Београдског сајма (хала 1А) биће одржана промоција едиције „Овјенчани“ - изабраних дјела добитника награда „Скендер Куленовић“ и „Књижевни вијенац Козаре“: Љубомира Симовића, Матије Бећковића, Милосава Тешића, Љубивоја Ршумовића и Драгана Колунџије, у издању Народне библиотеке „Ћирило и Методије“ и Градске управе Приједор. На промоцији учествују Младенко Саџак, Андреа Марић, Горан Максимовић и аутори.

На штанду Представништва Републике Српске (хала 2, ниво А) биће одржано сљедећих шест промоција.

У 15 сати издавачка кућа „Арт принт“ из Бањалуке представиће (П)Oгледе Наташе Глишић. На промоцији ће говорити проф. др Иван Правдић, др Зоран Ђерић и ауторка.

У 15.30 Завичајни музеј Градишка представиће књигу Бојана Вујчића Босанска Градишка и околина у Првом свјетском рату. На промоцији ће говорити Вера Вујчић, Дејан Јовановић и аутор.

У 16 сати  СПКД „Просвјета“ Главни одбор Источно Сарајево представиће књигу Жељка Грујића Отаџбина и оцеубице. О књизи ће говорити академик Ранко Поповић, доц. др Владан Бартула и аутор.

У 16.30 „АС Оглас“ Зворник представиће романе Жељка Несторовића Наслеђе, Младена Радоњића ТАШЕзонија и Борке Милинчић Следи пут свога срца; и збирке прича Ане Тиквеша Жена с марамом и Ђорђа Максимовића Створења мрачног сата. На промоцији ће говорити Дејан Спасојевић и Невена Милосављевић.

У 17.30 Народна библиотека Добој представиће роман Лидије Жарић Сужањ. На промоцији ће говорити Славица Гостимировић и ауторка. Водитељ промоције је Ивана Букејловић.

У 18 сати биће одржана промоција књига, монографија и стручних радова Независног универзитета Бања Лука. О књигама ће говорити професор Радмила Чокорило. Модератор промоције је Николина Благојевић.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3205
Број прегледа чланка : 8619557
Имамо 163 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

17.09.2021.год.
Република Српска на Mеђународном пољопривредном сајму у Новом Саду
Опширније...
 
16.09.2021.год.
Клокић и Цицовић представиће овогодишњу манифестацију „Дани Српске у Србији“
Опширније...

Претходни догађаји

18.09.2021.год.
Излагачи из Српске на 88. Међународном пољопривредном сајаму у Новом Саду
Опширније...
 
17.09.2021.год.
„Дани Српске у Србији“ од 22. до 29. септембра у 11 градова
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму