Почетна Актуелности Најава догађајa Треће „Вече Јахорине“ у Београду
Ел. пошта Штампа ПДФ
12.11.2019.год.
Треће „Вече Јахорине“ у Београду

У организацији Олимпијског центра Јахорина и уз подршку Представништва Републике Српске у Србији, у сриједу, 13. новембра, у 21 сати у Београду, у ресторану „Лафајет“ (Бетон хала), биће одржано треће по реду „Вече Јахорине“, на којем ће, у присуству угледних званица из политичког и јавног живота Српске и Србије, бити представљени досадашњи резултати у раду на враћању старог сјаја Олимпијског центра „Јахорина“ и планови за зимску сезону.

Скуп ће поздравити предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра „Јахорина“ Недељко Елек, генерални директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

Олимпијска љепотица Јахорина оборила је све рекорде у броју посјета током зимске и љетне сезоне 2018/2019. и вратила је стари сјај. Бројни пројекти на унапређењу скијалишта и забавног програма реализовани су током претходне сезоне, а на свечаности ће, уз представљање планова за предстојећу сезону, бити најављени и концерти великих домаћих звијезда.

Према ријечима организатора „Вече Јахорине“ у Београду је догађај од изузетне важности за ОЦ „Јахорина“ јер представља вече прославе огромног успјеха постигнутог у години на измаку, али и промовисања нових идеја и будућих пројеката на Јахорини.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2809
Број прегледа чланка : 4054670
Имамо 79 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

02.12.2019.год.
У четвртак, 5. децембра свечано уручење књижевне награде ИЗВОР 2019.
Опширније...
 
14.11.2019.год.
Конференција за медије Одбора за заштиту права Срба у Федерацији БиХ
Опширније...

Претходни догађаји

05.12.2019.год.
Уручене књижевне награде „Извор“ за 2019. годину: Горану Врачару и Велимиру Савићу
Опширније...
 
15.11.2019.год.
Сарајево користи мигранте ради промјене етничке структуре
Опширније...
Преузмите Билтен