Почетна Актуелности Најава догађајa Књиге из Републике Српске и у Краљеву
Ел. пошта Штампа ПДФ
05.07.2021.год.
Књиге из Републике Српске и у Краљеву

Акција поклањања књига библиотекама у Србији, коју Представништво Републике Српске у Србији сваке године спроводи у сарадњи са општинама и градовима, наставља се у уторак, 6. јула, када ће Млађен Цицовић, шеф Представништва Републике Српске у Србији посјетити град Краљево.

Књиге из Р. Српске и у Краљеву

Књиге ће Народној библиотеци „Стефан Првовенчани“ уручити Млађен Цицовић, шеф Представништва Републике Српске у Србији, заједно са Ањом Вукелић, самосталним стручним сарадником у Представништву и Душком М. Петровићем, књижевником и сарадником Представништва.

Протоколом је предвиђен прво пријем у кабинету градоначелника Краљева др Предрага Терзића у 10 сати, у сали 2 градске управе, где ће се разговарати о сарадњи Краљева са градовима и општинама Републике Српске и сарадњи Краљева са Представништвом Републике Српске у оквиру других програма, акција и манифестација које Представништво реализује у Краљеву и у градовима и општинама широм Србије.

Након разговора у градској управи о међусобној сарадњи у 10,30 предвиђене су изјаве за медије градоначелника Предрага Терзића и шефа Представништва Млађена Цицовића. 

У 11 сати предвиђено је уручење поклон књига из Републике Српске у Народној библиотеци „Стефан Првовенчани“ из Краљева.

Донацијом књига Краљеву завршава се овогодишња акција Представништва током које је посјећено шест градова, а која ће се наставити након Међународног сајма књига у Београду. Представништво Републике Српске у Србији је у оквиру акције поклањања књига из Републике Српске библиотекама у Србији до сада уручило више од 10.000 наслова у 21 граду и општини у Србији.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3254
Број прегледа чланка : 9621089
Имамо 157 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

06.12.2021.год.
Потписивање Меморандума о сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Републике Српске у области дипломатског образовања
Опширније...
 
03.12.2021.год.
Трибина „Република Српска – враћање отетих уставних надлежности“
Опширније...

Претходни догађаји

26.11.2021.год.
Филигранска плакета фестивала Представништву Српске у Србији
Опширније...
 
23.11.2021.год.
Садржај фестивала „Кестенбург“ представљен у Београду
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму