Почетна Актуелности Најава догађајa „Дани Српске у Србији“ сутра у центру Шумадије, у Крагујевцу
Ел. пошта Штампа ПДФ
24.09.2021.год.
„Дани Српске у Србији“ сутра у центру Шумадије, у Крагујевцу

Манифестација “Дани Српске у Србији“ сутра ће (25. септембра) стићи у Крагујевац, гдје ће делегацију општине Фоча из Републике Српске на челу са начелником општине Миланом Вукадиновићем примити помоћник градоначелника за међународну сарадњу Крагујевца Борис Ковачевић. Теме разговора су наставак привредне сарадње и искуства Краујевца у пројектима значајним за град. Пријему ће у име Представништва Републике Српске у Србији, које је организатор манифестације „Дани Српске у Србији“, присуствовати Борислав Максимовић, који ће представити манифестацију кроз девет година постојања. Пслије пријема, гости и домаћини ће заједно обићи штанд Туристичке организације Републике Српске на платоу код Крста.

Манифестација „Дани Српске у Србији“ у Крагујевцу

Умјетнички дио „Дана Српске у Србији“ у Крагујевцу оствариће се представом Студентског позоришта Бања Лука под насловом „Након представе“ у Дому омладине, сцена „Славица Слаја Урошевић“ у 20 сати. У представи аутора Зорана Костића, угледног српског пјесника, играју: његова супруга мр Јелена Костић Трепетова, глумица Народног позоришта Републике Српске и професор глуме на Академији умјетности у Бањој Луци, и њихова кћерка, млада глумица Надежда Костић. Представу је режирала мр Јелена Костић Трепетова.

Промоција туристичке понуде Републике Српске у Крагујевцу на платоу код Крста биће и сутра, и у недјељу од 12 до 19 сати.

И у Краљеву се данас одржава презентација туристичке понуде Републике Српске, испред зграде Скупштине града, од 12 до 19 сати, а биће и сутра у исто вријеме.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3617
Број прегледа чланка : 15716907
Имамо 138 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

30.09.2023.год.
Почиње 12. Београдски Шопен Фест
Опширније...
 
25.09.2023.год.
Сутра у Нишу свечано затварање манифестације „Дани Српске у Србији 2023.“
Опширније...

Претходни догађаји

28.09.2023.год.
Министар Кошарац у посјети Представништву Републике Српске У Србији
Опширније...
 
26.09.2023.год.
У Народном позоришту у Нишу свечано затворени 11. „Дани Српске у Србији“
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму