Почетна Актуелности Најава догађајa „Дани Срспке у Србији“ имаће у Суботици два умјетничка програма
Ел. пошта Штампа ПДФ
27.09.2021.год.
„Дани Срспке у Србији“ имаће у Суботици два умјетничка програма

Сутра (уторак 28. септембар) манифестација „Дани Српске у Србији“ стиже у Суботицу. Градоначелник Суботице Стеван Бакић приредиће у 11 сати у зеленој сали Градске куће пријем за госте из Владе Републике Српске, Представништва Републике Српске у Србији и Града Бања Лука: Златан Клокић, министар за европске интеграције и међународну сарадњу, Немања Ковачевић, помоћник министра, Млађен Цицовић, шеф Представништва Републике Српске у Србији, Горан Вучић, шеф кабинета министра, Милада Шукало, савјетник градоначелника за друштвене дјелатности и Невена Благојевић Подрић, стручни савјетник из одјељења за културу, туризам и социјалну политику, као и Слађана Голић, представник Туристичке организације Бања Лука. Са градоначелником Суботице госте ће дочекати Срђан Самарџић, члан Градског вијећа задужен за привреду и Загорка Панић, градски менаџер и помоћник градоначелника.

Манифестација „Дани Српске у Србији“ у Суботици, 28.09.2021. г.

Домаћини су предвидјели да након пријема госте проведу кроз дивно здање Градске куће и да потом заједно посјете промотивни штанд Туристичке организације Републике Српске, који ће бити постављен на Тргу слободе.

Гости и домаћини ће заједно отићи и на концерт концерт групе „Оне три“ из Бање Луке, Ружица Чавић Томићевић, Светлана Цеца Видовић и Маја Татић, на сцени „Јадран“ Народног позоришта Суботица у 19.30.

Манифестација „Дани Српске у Србији“ у Суботици, 28.09.2021. г.

У Суботици ће сутра, у Српском културном центру „Свети Сава“, Трг републике 16, бити књижевно вече: Горана Врачара и Жељка Пржуља у 19 сати.

Грађани Суботице моћи ће да посјете штанд Туристичке организације Републике Српске на Тргу слободе сутра од 12 до 19 сати, а тако и слиједећег дана (у сриједу) од 12 до 19 сати.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3443
Број прегледа чланка : 13235681
Имамо 166 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

02.12.2022.год.
Промоција књига, филма и изложба о страдању деце у Републици Српској
Опширније...
 
24.11.2022.год.
Фестивал студенских позоришта „Кестенбург 2023“
Опширније...

Претходни догађаји

03.12.2022.год.
У Београду промовисане двије монографије о страдању дјеце у Српској током рата
Опширније...
 
25.11.2022.год.
Отварање фестивала „Кестенбург“ 19. фебруара у Београду
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму