Почетна Актуелности Најава догађајa Наступ привредника из Републике Српске на 46. Међународном сајму грађевинарства
Ел. пошта Штампа ПДФ
26.04.2022.год.
Наступ привредника из Републике Српске на 46. Међународном сајму грађевинарства

Привредници из Републике Српске наступиће на 46. Међународном сајму грађевинарства, који ће се одржати у периоду од 27. до 30. априла, 2022. године у Београду, у организацији Привредне коморе Републике Српске у сарадњи са Спољнотрговинском комором БиХ.

46. Међународни сајам грађевинарства ће свечано бити отворен сутра, 27.04.2022. године, у 10.15 часова. Свечаном отварању ће присуствовати и шеф Представништва Републике Српске у Београду, Млађен Цицовић, који ће том приликом посјетити штанд Привредне коморе Републике Српске који се налази у хали 1 – хала Арена.

Иницијатива за учешће привредника из Републике Српске на овом Сајму покренута је на основу раније исказаног интереса привредних друштава из Удружења грађевинарства и индустрије грађевинског материјала Привредне коморе Републике Српске. Колективни наступ на овом сајму Привредна комора Републике Српске организује по први пут, а планирано је да се представи 6 компанија и то: „Пројект“ а.д. Бања Лука; „Вмарх +“ д.о.о. Бања Лука; „Медекс-пром“ д.о.о. Шипово; „Дрво-монт л.д.“ д.о.о. Шипово; „Дескинжињеринг“ д.о.о. Бања Лука; „Бинис“ д.о.о. Бања Лука.

Овај догађај је специјализована међународна манифестација која обухвата најразличитије сегменте грађевинске индустрије – од истраживања и пројектовања, преко изградње и одржавања објеката у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, до представљања најсавременијих материјала, грађевинских машина, уређаја и алата. Употпуњују га и различити начини адаптације, реконструкције и рестаурације, као и промоција старих заната који су друга крајност савременим информационим технологијама и модерном управљању пројектима. Као финална дјелатност, дио Сајма грађевинарства је и опремање ентеријера.

Имајући у виду да су учесници манифестације домаћи и страни грађевински произвођачи, дистрибутери и трговци опремом и материјалима, учешће привредника из Републике Српске на овом сајму представља одличну прилику за успостављање будуће, али и унапређење постојеће сарадње.

 
Извјештаји РС Савјету безбједности УН
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3657
Број прегледа чланка : 16286334
Имамо 188 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

04.12.2023.год.
У сриједу у подне уручење књижевних награда „Извор“
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Источно Сарајево и Требиње на Сајаму туризма у Новом Саду
Опширније...

Претходни догађаји

06.12.2023.год.
Награда „Извор“ Драгици Грбић из Вишеграда и Драгану Величковићу из Грделице
Опширније...
 
30.11.2023.год.
Богата туристичка понуда Источног Сарајева и Требиња на Новосадском сајму
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму