Почетна Актуелности Најава догађајa Република Српска на 64. Међународном сајму технике и техничких достигнућа
Ел. пошта Штампа ПДФ
23.05.2022.год.
Република Српска на 64. Међународном сајму технике и техничких достигнућа

Привредници из Републике Српске наступиће на 64. Међународном сајму технике и техничких достигнућа, који ће се одржати у периоду од 24. до 27. маја, 2022. године у Београду, у организацији Привредне коморе Републике Српске у сарадњи са Спољнотрговинском комором БиХ.

64. Међународни сајам технике и техничких достигнућа ће свечано бити отворен 24.05.2022. године у 11 часова. Свечаном отварању ће присуствовати министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић, предсједник Привредне коморе Републике Српске Перо Ђорић и шеф Представништва Републике Српске у Србији, Млађен Цицовић, који ће заједно након свечаног отварања посјетити штанд Привредне коморе Републике Српске који се налази у хали 1 – хала Арена.

На заједничком штанду у хали 1 (хала Арена), Београдског сајма представиће се 4 компаније директно „Вендом“ д.о.о. Лакташи, „Орао“ а.д. Бијељина, „Дм монтажа“ д.о.о. Брод и „Сатворк“ д.о.о. Бања Лука и више компанија које ће  се представити каталошким путем.

Међународни сајам технике и техничких достигнућа је међу најзначајнијим привредним и технолошким догађајима у Србији и југоисточној Европи, те има изузетан утицај на будући развој индустрије у земљи и региону. То је традиционално мјесто сусрета и пословних контаката, које омогућава бројним излагачима и посјетиоцима испуњење пословних очекивања.

Представништво Републике Српске у Србији као и претходних година пружа техничку подршку Привредној комори Републике Српске у организацији наступа привредника из Републике Српске на Сајму технике и техничких достигнућа.

 
Извјештаји РС Савјету безбједности УН
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3657
Број прегледа чланка : 16286563
Имамо 180 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

04.12.2023.год.
У сриједу у подне уручење књижевних награда „Извор“
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Источно Сарајево и Требиње на Сајаму туризма у Новом Саду
Опширније...

Претходни догађаји

06.12.2023.год.
Награда „Извор“ Драгици Грбић из Вишеграда и Драгану Величковићу из Грделице
Опширније...
 
30.11.2023.год.
Богата туристичка понуда Источног Сарајева и Требиња на Новосадском сајму
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму