Почетна Актуелности Најава догађајa Република Српска на Београдском манифесту – сутра свечано отварање
Ел. пошта Штампа ПДФ
26.05.2022.год.
Република Српска на Београдском манифесту – сутра свечано отварање

Свечано отварање осмог „Београдског манифеста“, фестивала манифестација, дегу-стација и дестинација је у петак 27.05.2022. године у 18.30 часова, по први пут на новој локацији, на атрактивној Сава променади. Осми Београдски Манифест отвориће мини-старка трговине туризма и телекомуникација у Влади Србије, Татјана Матић, а свечаном отварању присуствоваће, министар економског развоја и туризма Црне Горе, Горан Ђуровић, директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић, директор Туристичке организације Републике Српске Миодраг Лончаревић и шеф Представ-ништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић и друге званице.

Туристичка организација Републике Српске учествоваће на фестивалу, и наступ на „Београдском манифесту“ је од великог интереса за Републику Српску, јер највећи број посјетилаца и туриста у Српску долази управо из Србије.

Поред промоције предстојеће понуде у прољетним и љетним мјесецима, биће представљена и  актуелна понуда зимских туристичких садржаја планинских центара у Републици Српској. На изложбеном простору Туристичке организације Републике Српске биће представљене најатрактивније понуде и дестинације Српске са посебним акцентом на понуду садржаја и спортова из домена авантуризма – рафтинг, плани-нарење, параглајдинг, понуда сеоског туризма, бањског туризма, манифестација које се одржавају у Републици Српској, сити-брејк дестинација - Требиња и Вишегра-да/Андрићграда, те националних паркова.

Као и претходних година, Представништво Републике Српске у Србији и ове године пружа техничку подршку Туристичкој организацији Републике Српске за учешће на „Београдском манифесту“.

Фестивал почиње у петак 27. маја од 15.00 часова и трајаће до 29. маја 2022. године, а улаз за све посјетиоце биће бесплатан.

 
Извјештаји РС Савјету безбједности УН
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3655
Број прегледа чланка : 16244133
Имамо 132 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

29.11.2023.год.
Источно Сарајево и Требиње на Сајаму туризма у Новом Саду
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Представљање монографије „Тајне Лицидерског срца“
Опширније...

Претходни догађаји

30.11.2023.год.
Богата туристичка понуда Источног Сарајева и Требиња на Новосадском сајму
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Представљена монографија о фестивалу Лицидерско срце, уручене плакете
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму