Почетна Актуелности Најава догађајa Четврта група студената на стручној пракси у Србији
Ел. пошта Штампа ПДФ
28.10.2012.год.
Четврта група студената на стручној пракси у Србији

У понедјељак, 29. октобра 2012. године, у 10.30 сати, седморо студената новинарства универзитета у Бањалуци и у Источном Сарајеву започеће стручну праксу у Радио Телевизији Србије (РТС).

Током двије недјеље праксе у Медијском јавном сервису Србије најбољи студенти журналистике из РС имаће прилику да у пракси провјере теоретска знања која су четири године стицали на факултету, и то у једној од најјачих медијских кућа у региону.

Стручну праксу у РТС-у студенти ће обављати у оквиру четвртог дијела реализације пројекта "Стручна пракса и усавршавање студената" који Представништво Републике Српске организује у сарадњи са институцијама у Србији и факултетима из Републике Српске.

Представништво студентима који долазе из Републике Српске на стручну праксу у Србију, поред одличних услова у стручно-научном смислу, обезбјеђује смјештај и храну.

До сада је Представништво у сарадњи са институцијама у Србији успјешно организовало стручну праксу и усавршавање за студенте економије и електротехнике универзитета у Бањалуци и Источном Сарајеву.

Пројекат "Стручна пракса и усавршавање студената" намијењен је студентима завршних година факултета и постдипломцима из Републике Српске и Србије. У овој фази пројекта стручна пракса се организује за студенте из Републике Српске у Србији, а у сљедећој фази и студенти из Србије ће ићи на стручну праксу у Републику Српску.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2983
Број прегледа чланка : 4825772
Имамо 69 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

29.06.2020.год.
Сутра традиционална признања Њ.К.В. Престолонасљедника Александра
Опширније...
 
16.06.2020.год.
20. Завичајни збор у Буковцу
Опширније...

Претходни догађаји

30.06.2020.год.
Традиционално признање најбољиим матурантима средњих школа Србије и Републике Српске ни пандемија вируса конора није прекинула
Опширније...
 
20.06.2020.год.
20. Завичајни збор у Буковцу: У наслеђе младима
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму