Почетна Актуелности Најава догађајa На Сајму намјештаја од понедјељка и излагачи из Српске
Ел. пошта Штампа ПДФ
11.11.2012.год.
На Сајму намјештаја од понедјељка и излагачи из Српске

Јубиларни 50. Међународни сајам намјештаја почеће у понедјељак, 12. новембра, у Београду, на којем ће се представити више од 500 излагача из Србије и иностранства, а Република Српска ће организовано представити своје дрвопрерађиваче на посебном штанду.

Директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић је рекао да ће излагачи из Српске, у организацији Привредне коморе Републике Српске /ПКРС/ и уз помоћ и подршку Министарства за економске односе и регионалну сарадњу Српске и Представништва, имати прилику да представе производе на заједничком штанду у хали четири Београдског сајма.

Цицовић је навео да ће директно производе на том штанду, површине око 200 метара квадратних, представити три излагача из Српске, док ће се више од 50 дрвопрерађивача и произвођача намјештаја и осталих производа од дрвета представити каталошки.

„Представништво се и ове године укључило да и у организационом и финансијском смислу помогне да се ПКРС и произвођачи што квалитетније представе на сајму намјештаја“, рекао је Цицовић.

Међу учесницима на Београдском сајму, који ће под слоганом „Шта Вам недостаје“ трајати до 18. новембра, биће излагачи из цијеле БиХ, а националне изложбе приређују Словенија, Хрватска, Румунија и Турска.

Међународни сајам намјештаја у Београду је најзначајнија сајамска манифестација у области намјештаја, уређења ентеријера и пратеће индустрије репроматеријала и машина за индустрију намјештаја у Србији и региону југоисточне Европе.

Излагачки програм обухвата комплетну индустрију намјештаја од фазе примарне прераде дрвета до израде финалног производа, а излаже се намјештај свих врста и намјена, за опремање стамбеног и јавног канцеларијског простора, унутрашње декорације и уређење ентеријера, као и посебан сегмент излагања репроматеријала, машина и алата за индустрију намјештаја.

Излагање ће се одржати у халама Београдског сајма на преко 35 хиљада метара квадратних, уз наступ око 500 регистрованих излагача, од чега је трећина иностраних. Очекује се до 60.000 посјетилаца.

Прослави јубилеја 50. Међународног сајма намјештаја допринијеће разноврстан пратећи програм, презентације, скупови, радионице и савјети дизајнера и архитеката, као и „Изложба дизајна“, уз учешће факултета, стручних школа и удружења, организованих са циљем повезивања младих талената, пројектаната, дизајнера са произвођачима и привредом.

Најуспјешнијим излагачима се додјељују традиционалне награде „Златни кључ“ и „Диплома“ у девет робних група.

Сајам ће отворити у 12.00 часова, у понедјељак, 12. новембра, у хали 1, потпредсједник Владе Србије и министар спољне и унутрашње трговине Расим Љајић.

Радно вријеме сајма је од 10.00 до 20.00 часова, изузев посљедњег дана, када се сајам затвара у 18.00 часова.

Појединачне улазнице коштају 300 динара, улазнице за групне посјете су 200 динара. Паркинг се плаћа 100 динара на сат.

(Срна )

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2814
Број прегледа чланка : 4063785
Имамо 67 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

02.12.2019.год.
У четвртак, 5. децембра свечано уручење књижевне награде ИЗВОР 2019.
Опширније...
 
14.11.2019.год.
Конференција за медије Одбора за заштиту права Срба у Федерацији БиХ
Опширније...

Претходни догађаји

05.12.2019.год.
Уручене књижевне награде „Извор“ за 2019. годину: Горану Врачару и Велимиру Савићу
Опширније...
 
15.11.2019.год.
Сарајево користи мигранте ради промјене етничке структуре
Опширније...
Преузмите Билтен