Почетна Актуелности Најава догађајa Посјета чланова Координационог тијела за инфраструктуру квалитета Владе Републике Српске Сектору за инфраструктуру квалитета Министарства финансија и привреде Републике Србије
Ел. пошта Штампа ПДФ
14.11.2012.год.
Посјета чланова Координационог тијела за инфраструктуру квалитета Владе Републике Српске Сектору за инфраструктуру квалитета Министарства финансија и привреде Републике Србије

У организацији Министарства за економске односе и регионалну сарадњу Владе Републике Српске и Представништва Републике Српске у Београду, 15. новембра 2012. године биће организована посјета чланова Координационог тијела за инфраструктуру квалитета Владе Републике Српске Сектору за инфраструктуру квалитета Министарства финансија и привреде Републике Србије.

Током посјете, која је радно – консултативног карактера, представници Владе Републике Српске имаће прилику упознати се са начином рада Сектора за инфраструктуру квалитета Министарства финансија и привреде Републике Србије, те са својим колегама размијенити најзначајнија искуства по питањима стандардизације, акредитације, мјеритељства, али и другим питањима од суштинског значаја за функционисање унутрашњег тржишта Европске уније.

Почетак посјете предвиђен је за 09:30 часова у Министарству финансија и привреде Србије, Булевар краља Александра 15, када ће се гостима из Владе Републике Српске обратити гђа Јелена Поповић, помоћник министра у Министарству.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3169
Број прегледа чланка : 8082671
Имамо 153 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

21.07.2021.год.
Презентација пројеката „Херцеговачка кућа“ и „Крајишка кућа“
Опширније...
 
12.07.2021.год.
Конференција о заштити имовинских права Срба у Федерацији БиХ
Опширније...

Претходни догађаји

22.07.2021.год.
Данас у Београду представљени пројекти „Херцеговачка кућа“ и „Крајишка кућа“
Опширније...
 
14.07.2021.год.
Одржани Петровдански завичајни сабор и Вече Републике Српскe
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму