Почетна Актуелности Претходни догађаји Наступ произвођача намјештаја из РС
Ел. пошта Штампа ПДФ
19.11.2010.год.
Наступ произвођача намјештаја из РС

Произвођачи намјештаја из Републике Српске представили су се и на овогодишњем Међународном сајму намјештаја, опреме и унутрашње декорације у Београду на заједничком штанду у хали 4 Београдског сајма.

Штанд Републике Српске

Ове године на сајму је учествовало пет фирми из Републике Српске. На заједничком штанду у организацији Привредне коморе Републике Српске, Министарства за економске односе и регионалну сарадњу и Представништва Републике Српске у Србији представили су се: компанија "ГМП" из Лакташа, фабрика намјештаја "Јавор" из Приједора, фабрика "Метал" А.Д. из Градишке и дрвна индустрија "Марко" из Приједора.

Самостално, у хали 2, представила се фирмa "Black Red White Interior" d.o.o. из Бањалуке. Поред наведених, још око 50 произвођача из области производње намјештаја и прераде дрвета из Републике Српске представило се у каталогу који је био доступан на штанду.

У оквиру сајма, првог дана, одржан је састанак на којем су учествовали секретар Удружења шумарства и прераде дрвета из Републике Српске, Лазо Шиник, секретар Удружења шумарства и дрвне индустрије Србије, Владимир Бурда, и привредници из сектора дрвне индустрије. На састанку су се анализирала кретања у производњи намјештаја и прераде дрвета, размјењивала искуства како да се побољша пословни амбијент и подстакне производња и извоз. Разговарало се о утицају свјетске економске кризе на пословање и разматране су могућности заједничког наступа на трећим тржиштима.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2871
Број прегледа чланка : 4341428
Имамо 84 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

21.02.2020.год.
Министар Клокић посјетиће Међународни сајам туризма у Београду
Опширније...
 
21.02.2020.год.
Сајам завичаја у Новом Саду у суботу 22. фебруара
Опширније...

Претходни догађаји

24.02.2020.год.
Клокић и Цицовић обишли излагаче: представљање Српске на сајму у Београду доприноси развоју туризма
Опширније...
 
23.02.2020.год.
Одржан други Сајам завичаја у Новом Саду
Опширније...
Преузмите Билтен