Почетна Актуелности Претходни догађаји Успјешно завршена обука за студенте из Републике Српске
Ел. пошта Штампа ПДФ
18.03.2011.год.
Успјешно завршена обука за студенте из Републике Српске

У оквиру пројекта Стручна пракса и усавршавање студената, у сарадњи са Агробанком  а.д. Београд,  Представништво Републике Српске у Србији је обезбиједило обављање стручне праксе, као и смјештај и храну, за прву групу од 7 студената Економског факултета Источно Сарајево, наставна линија Бијељина, који су током 3 седмице боравили у Београду. Студенти су успјешно завршили обуку у Школском центру Агробанке а након тога обављали су стручну праксу у експозитурама ове банке.

Директор Школског центра Агробанке а.д. Београд, Веља Трифуновић, уручио је увјерења о успјешно завршеној обуци из банкарског пословања студентима 18.марта 2011. године у Представништву Републике Српске у Србији. Извршни директор Сектора платног промета и пословања са становништвом, Биљана Вујичић, изразила је задовољство што су обуку похађали студенти из Републике Српске и похвалила њихову заинтересованост коју су показали у току обављања праксе.

Том приликом најављено је да се сарадња са Агробанком наставља и даље. Договорено је да наредна група студената из Републике Српске похађа обуку у мају ове године.

Додјела увјерења о завршеној обуци

Пројекат Стручна пракса и усавршавање студената намјењен је студентима завршних година факултета и студентима на постдипломским студијима. У почетној фази пројекта, стручна пракса се организује за студенте из Републике Српске, а након утврђивања коначног модела обављања стручне праксе, у сарадњи са универзитетима и факултетима у Републици Српској и Србији, биће створени услови и да студенти из Србије обављају праксу у компанијама и институцијама у Републици Српској.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3443
Број прегледа чланка : 13235731
Имамо 184 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

02.12.2022.год.
Промоција књига, филма и изложба о страдању деце у Републици Српској
Опширније...
 
24.11.2022.год.
Фестивал студенских позоришта „Кестенбург 2023“
Опширније...

Претходни догађаји

03.12.2022.год.
У Београду промовисане двије монографије о страдању дјеце у Српској током рата
Опширније...
 
25.11.2022.год.
Отварање фестивала „Кестенбург“ 19. фебруара у Београду
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму