Почетна Актуелности Претходни догађаји Успјешно завршена обука за студенте из Републике Српске
Ел. пошта Штампа ПДФ
18.03.2011.год.
Успјешно завршена обука за студенте из Републике Српске

У оквиру пројекта Стручна пракса и усавршавање студената, у сарадњи са Агробанком  а.д. Београд,  Представништво Републике Српске у Србији је обезбиједило обављање стручне праксе, као и смјештај и храну, за прву групу од 7 студената Економског факултета Источно Сарајево, наставна линија Бијељина, који су током 3 седмице боравили у Београду. Студенти су успјешно завршили обуку у Школском центру Агробанке а након тога обављали су стручну праксу у експозитурама ове банке.

Директор Школског центра Агробанке а.д. Београд, Веља Трифуновић, уручио је увјерења о успјешно завршеној обуци из банкарског пословања студентима 18.марта 2011. године у Представништву Републике Српске у Србији. Извршни директор Сектора платног промета и пословања са становништвом, Биљана Вујичић, изразила је задовољство што су обуку похађали студенти из Републике Српске и похвалила њихову заинтересованост коју су показали у току обављања праксе.

Том приликом најављено је да се сарадња са Агробанком наставља и даље. Договорено је да наредна група студената из Републике Српске похађа обуку у мају ове године.

Додјела увјерења о завршеној обуци

Пројекат Стручна пракса и усавршавање студената намјењен је студентима завршних година факултета и студентима на постдипломским студијима. У почетној фази пројекта, стручна пракса се организује за студенте из Републике Српске, а након утврђивања коначног модела обављања стручне праксе, у сарадњи са универзитетима и факултетима у Републици Српској и Србији, биће створени услови и да студенти из Србије обављају праксу у компанијама и институцијама у Републици Српској.

 
Извјештаји РС Савјету безбједности УН
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3657
Број прегледа чланка : 16289905
Имамо 189 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

04.12.2023.год.
У сриједу у подне уручење књижевних награда „Извор“
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Источно Сарајево и Требиње на Сајаму туризма у Новом Саду
Опширније...

Претходни догађаји

06.12.2023.год.
Награда „Извор“ Драгици Грбић из Вишеграда и Драгану Величковићу из Грделице
Опширније...
 
30.11.2023.год.
Богата туристичка понуда Источног Сарајева и Требиња на Новосадском сајму
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму