Почетна Актуелности Претходни догађаји Почетак сарадње новинарских удружења Републике Српске и Србије
Ел. пошта Штампа ПДФ
06.06.2011.год.
Почетак сарадње новинарских удружења Републике Српске и Србије

Делегација Удружења новинара Републике Српске, на челу с предсједником удружења  Драганом Јеринићем (Независне новине), Сузаном Рађен Тодорић из Бијељине (БН телевизија) и Жарком Марковићем из Бање Луке (РС Пресс) заједно са генералним секретаром Удружења новинара Србије Нином Брајовићем, у петак 3. јуна, посјетили су Представништво Р.Српске у Србији. Директор Представништва Млађен Цицовић информисао их је о раду Представништва, нагласивши значај сталног настојања да се привредна, просветна, научна, културна, спортска и, ево, сарадња на информативном пољу Србије и Српске јача и проширује.

Посјета: Удружење новинара из РС и Србије у Представништву

Представници Удружења новинара Републике Српске, Драган Јеринић, Сузана Рађен Тодорић и Жарко Марковић прије посјете Представништву били су у радној посјети у Удружењу новинара Србије и са генералним секретаром Нином Брајовићем и председником Извршног одбора УНС-а Петром Јеремићем договорили могуће облике и начине сарадње два удружења.

Представници два новинарска удружења упознали су директора Представништва РС у Србији о договореној сарадњи: гостовања новинара из Српске у Србији и из Србије у Српској, обука младих за веб новинарство, курсеви страних језика и сличне акције. Такође су рекли да би се та сарадња већ ове године могла крунисати придруженим чланством Удружења новинара Републике Српске у Савезу новинарских удружења Србије и Црне Горе, о чему је на састанку представника УНРС и УНС разговарано са председником Савеза Живорадом Николићем.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2962
Број прегледа чланка : 4672906
Имамо 66 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

07.05.2020.год.
Руска медицинска помоћ за Републику Српску
Опширније...
 
11.03.2020.год.
Свечано отварање изложбе „Стигла корпусна“ у Дому Војске Србије
Опширније...

Претходни догађаји

09.05.2020.год.
Донација Руске хуманитарне мисије стигла у Републику Српску
Опширније...
 
06.04.2020.год.
Србија и Српска јединствене и у овим тешким тренуцима
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму