Почетна Актуелности Претходни догађаји Одржана промоција фирме РЕКАЛ Свенска АБ
Ел. пошта Штампа ПДФ
17.06.2011.год.
Одржана промоција фирме РЕКАЛ Свенска АБ из Шведске

У Представништву Републике Српске у Србији 17. јуна у Вили Републике Српске у Београду одржана је промоција компаније РЕКАЛ Свенска АБ из Шведске и њеног дистрибутера за тржишта  Словеније, Хрватске, Србије и Црне Горе, фирме РЕКАЛ д.о.о. Бања Лука. Промоцији је присуствовао значајан број купаца и потенцијалних дистрибутера производа ове фирме.

Промоцију је отворио Млађен Цицовић, директор Представништва Републике Српске у Србији и упознао присутне о активностима Представништва у Србији, које су усмјерене у правцу промоције привредних, научно-техничких, културних, спортских, информативних и других потенцијала Републике Српске.

Скупу се обратила Слободанка Дубравац, помоћник министра за економску сарадњу у Министарству за економске односе и регионалну сарадњу у Влади Републике Српске, дала је подршку оваквом виду промоција успјешних фирми и упознала присутне о могућностима улагања у Републику Српску.

Комерцијални савјетник при Шведској амбасади у Београду, Димитриј Ивановић, истакао је да је ово сјајан примјер сарадње која је започела дистрибуцијом производног програма шведске компаније РЕКАЛ Свенска АБ и настављена заједничким пројектом организовања производње професионалних хемијских средстава у Бања Луци, одакле би се производи дистрибуирали на тржиште југоисточне Европе.

Промоција компаније РЕКАЛ Свенска АБ из Шведске

Anders Brucefors, предсједник Управног одбора и главни извршни директор Рекал Свенска АБ, исказао је интерес за тржиште Републике Српске и Србије и најавио улагање know-how технологије за отварање производног погона у Бањалуци у којем би се производила хемијска средстава према шведским рецептурама. Планирано је да се из бањалучког производног погона, професионалним хемијским средствима снабдијева тржиште југоисточне Европе.

Иванка Стокућа, руководилац маркетинга Рекал д.о.о. Бањалука, представила је производни програм: професионална средства за прање и чишћење и професионалне машине за чишћење и објаснила начине дистрибуције ових производа на овом тржишту. Такођe, упознала je присутне са визијом развоја предузећа Рекал д.о.о Бања Лука и могућностима непосредне сарадње са њима.

Шведско предузеће Рекал Свенска АБ је основано 1987. године, а производи и дистрибуира средства и системе за професионално прање посуђа и рубља, средства за чишћење, дезинфекцију и личну хигијену. Тијесна сарадња шведске и бањалучке фирме почела је 2003. године од када Рекал д.о.о. Бања Лука преко дистрибутера извози шведска, професионалана хемијска средства и машине за професионално прање посуђа на тржишта Словеније, Хрватске, Србије и Црне Горе.

Више информација о фирми РЕКАЛ д.о.о. Бањалука погледајте на адреси www.rekal.in .

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3441
Број прегледа чланка : 13178722
Имамо 229 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

24.11.2022.год.
Фестивал студенских позоришта „Кестенбург 2023“
Опширније...
 
17.11.2022.год.
Састaнак о заштити имовинских права Срба у Федерацији БиХ
Опширније...

Претходни догађаји

25.11.2022.год.
Отварање фестивала „Кестенбург“ 19. фебруара у Београду
Опширније...
 
19.11.2022.год.
Срби имају законску могућност и моралну обавезу да спријече отимање своје имовине
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму