Почетна Актуелности Претходни догађаји На Београдском фестивалу хармонике награђени ученици из Републике Српске
Ел. пошта Штампа ПДФ
12.03.2018.год.
На Београдском фестивалу хармонике награђени ученици из Републике Српске

У недјељу, 11. марта, у сали Културног центра „Чукарица“ одржано је завршно вече седмог Београдског фестивала хармонике. На овогодишњем такмичењу учешће су узели ученици и професори из Крагујевца, Ниша, Новог Сада, Чачка, Алексинца, Пожаревца, Ћуприје, Угљевика, Источне Илиџе, Источног Сарајева и Требиња.

Побједницима фестивала у 10 категорија основних и средњих школа, дипломе и пехаре су уручили Миодраг Крстић, директор Фестивала, и Милан Стојић, предсједник Скупштине ГО Чукарица.

Драган Јелачић, ученик четвртог разреда средње Музичке школе из Требиња, освојио је прву награду у десетој категорији

Од учесника из Републике Српске, Драган Јелачић, ученик четвртог разреда средње Музичке школе из Требиња, у класи професора Виолете Попадић, освојио је прву награду у десетој категорији, док је Ђорђе Перић ученик музичке школе „Корнелије Станковић“ Бијељина–Угљевик, у класи професора Славише Перића, освојио прву награду и био апсолутни побједник у својој категорији узраста до 10 година.

Ђорђе Перић, ученик музичке школе Корнелије Станковић, Бијељина – Угљевик, oсвојио је прву награду и био апсолутни побједник у својој категорији узраста до 10 година

Организатор Београдског фестивала хармонике је удружење љубитеља хармонике „Акордеон“, које јавности у земљи и иностранству представља најрепрезентативнија дјела свјетске и домаће музичке литературе писане за хармонику. Градска општина Чукарица од ове године je и генерални покровитељ Фестивала, а у сарадњи са Сосиете Женерал банком обезбједила је награде за учеснике, док је Представништво Републике Српске у Србији помогло и подржало учешће такмичара из Републике Српске.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2681
Број прегледа чланка : 3596374
Имамо 114 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

09.07.2019.год.
Сутра у Матици српској свечано уручење признања „Бела голубица“
Опширније...
 
03.07.2019.год.
Почиње Дванаеста међународна уметничка колонија у Крчедину
Опширније...

Претходни догађаји

10.07.2019.год.
Признање „Бела голубица“ Матији Бећковићу и Жан Кристофу Бисону
Опширније...
 
04.07.2019.год.
Oтворена Дванаеста међународна умјетничка колонија у Kрчедину
Опширније...
Преузмите Билтен