Почетна Актуелности Претходни догађаји На Београдском фестивалу хармонике награђени ученици из Републике Српске
Ел. пошта Штампа ПДФ
12.03.2018.год.
На Београдском фестивалу хармонике награђени ученици из Републике Српске

У недјељу, 11. марта, у сали Културног центра „Чукарица“ одржано је завршно вече седмог Београдског фестивала хармонике. На овогодишњем такмичењу учешће су узели ученици и професори из Крагујевца, Ниша, Новог Сада, Чачка, Алексинца, Пожаревца, Ћуприје, Угљевика, Источне Илиџе, Источног Сарајева и Требиња.

Побједницима фестивала у 10 категорија основних и средњих школа, дипломе и пехаре су уручили Миодраг Крстић, директор Фестивала, и Милан Стојић, предсједник Скупштине ГО Чукарица.

Драган Јелачић, ученик четвртог разреда средње Музичке школе из Требиња, освојио је прву награду у десетој категорији

Од учесника из Републике Српске, Драган Јелачић, ученик четвртог разреда средње Музичке школе из Требиња, у класи професора Виолете Попадић, освојио је прву награду у десетој категорији, док је Ђорђе Перић ученик музичке школе „Корнелије Станковић“ Бијељина–Угљевик, у класи професора Славише Перића, освојио прву награду и био апсолутни побједник у својој категорији узраста до 10 година.

Ђорђе Перић, ученик музичке школе Корнелије Станковић, Бијељина – Угљевик, oсвојио је прву награду и био апсолутни побједник у својој категорији узраста до 10 година

Организатор Београдског фестивала хармонике је удружење љубитеља хармонике „Акордеон“, које јавности у земљи и иностранству представља најрепрезентативнија дјела свјетске и домаће музичке литературе писане за хармонику. Градска општина Чукарица од ове године je и генерални покровитељ Фестивала, а у сарадњи са Сосиете Женерал банком обезбједила је награде за учеснике, док је Представништво Републике Српске у Србији помогло и подржало учешће такмичара из Републике Српске.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2768
Број прегледа чланка : 3861576
Имамо 73 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

16.10.2019.год.
Представљање новог туристичког садржаја јахоринске гондоле у Новом Саду
Опширније...
 
14.10.2019.год.
Република Српска на 64. Међународном београдском сајму књига
Опширније...

Претходни догађаји

12.09.2019.год.
Нови туристички садржај јахоринска гондола представљена у Београду
Опширније...
 
24.09.2019.год.
У Београду представљена књига Милорада Додика „Борба за Републику“
Опширније...
Преузмите Билтен