Почетна Актуелности Претходни догађаји Уручена увјерења студентима електротехнике
Ел. пошта Штампа ПДФ
21.10. 2011.год.
Уручена увјерења студентима из РС о успјешно обављеној стручној пракси у Институту Михајло Пупин

У петак, 21. октобра, 2011. године у 14 часова у просторијама Представништва у оквиру пројекта “Стручна пракса и усавршавање студената”, уручена су увјерења за успјешно обављену стручну праксу студенатима електротехнике из Републике Српске, који су стручну праксу обавили у Институту “Михајло Пупин” из Београда. Њих четворо са Електротехничког факултета у Бањалуци и троје са Елекртотехничког факултета у Источном Сарајеву показали су висок ниво теориjског знања које су стекли током школовања.

Студенте су поздравили, и истакли висок ниво  залагања у току праксе,  генерални директор Института др Владан Батановић, научни директор др Сања Вранеш, помоћник министра за економске односе и регионалну сарадњу госпођа Јована Чаркић и директор Представништва Републике Српске у Србији господин Млађен Цицовић.

Гђа Сања Вранеш и гђа Јована Чаркић-уручење увјерења са студентске праксе

Помоћник министра госпођа Јована Чаркић и директор Представништва господин Млађен Цицовић истакли су да је Влада Републике Српске опредјељена да подржава младе, талентоване и успјешне студенте и да су у току припремне активности за нову групу студената. Овај пут, то ће бити студенти апсолвенти или студенти четврте године журналистике Универзитета у Бањалуци и Универзитета у Источном Сарајеву, које позивамо да се пријаве, да попуне одговарајући образац Пријава за студентe који могу преузети на нашем сајту. Попуњену пријаву треба да пошаљу на електронску адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели или поштом на адресу: Представништво Републике Српске – Установа за унапређење економске, научно-техничке, културне и спортске сарадње између Републике Српске и Републике Србије, Булевар деспота Стефана 4/IV, 11000 Београд, Србија.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3443
Број прегледа чланка : 13235755
Имамо 184 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

02.12.2022.год.
Промоција књига, филма и изложба о страдању деце у Републици Српској
Опширније...
 
24.11.2022.год.
Фестивал студенских позоришта „Кестенбург 2023“
Опширније...

Претходни догађаји

03.12.2022.год.
У Београду промовисане двије монографије о страдању дјеце у Српској током рата
Опширније...
 
25.11.2022.год.
Отварање фестивала „Кестенбург“ 19. фебруара у Београду
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму