Почетна Актуелности Претходни догађаји Уручена увјерења студентима електротехнике
Ел. пошта Штампа ПДФ
21.10. 2011.год.
Уручена увјерења студентима из РС о успјешно обављеној стручној пракси у Институту Михајло Пупин

У петак, 21. октобра, 2011. године у 14 часова у просторијама Представништва у оквиру пројекта “Стручна пракса и усавршавање студената”, уручена су увјерења за успјешно обављену стручну праксу студенатима електротехнике из Републике Српске, који су стручну праксу обавили у Институту “Михајло Пупин” из Београда. Њих четворо са Електротехничког факултета у Бањалуци и троје са Елекртотехничког факултета у Источном Сарајеву показали су висок ниво теориjског знања које су стекли током школовања.

Студенте су поздравили, и истакли висок ниво  залагања у току праксе,  генерални директор Института др Владан Батановић, научни директор др Сања Вранеш, помоћник министра за економске односе и регионалну сарадњу госпођа Јована Чаркић и директор Представништва Републике Српске у Србији господин Млађен Цицовић.

Гђа Сања Вранеш и гђа Јована Чаркић-уручење увјерења са студентске праксе

Помоћник министра госпођа Јована Чаркић и директор Представништва господин Млађен Цицовић истакли су да је Влада Републике Српске опредјељена да подржава младе, талентоване и успјешне студенте и да су у току припремне активности за нову групу студената. Овај пут, то ће бити студенти апсолвенти или студенти четврте године журналистике Универзитета у Бањалуци и Универзитета у Источном Сарајеву, које позивамо да се пријаве, да попуне одговарајући образац Пријава за студентe који могу преузети на нашем сајту. Попуњену пријаву треба да пошаљу на електронску адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели или поштом на адресу: Представништво Републике Српске – Установа за унапређење економске, научно-техничке, културне и спортске сарадње између Републике Српске и Републике Србије, Булевар деспота Стефана 4/IV, 11000 Београд, Србија.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2872
Број прегледа чланка : 4347751
Имамо 218 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

25.02.2020.год.
Трибина „Република Српска у свјетлу нових чињеница о грађанском рату у БиХ“
Опширније...
 
21.02.2020.год.
Министар Клокић посјетиће Међународни сајам туризма у Београду
Опширније...

Претходни догађаји

24.02.2020.год.
Клокић и Цицовић обишли излагаче: представљање Српске на сајму у Београду доприноси развоју туризма
Опширније...
 
23.02.2020.год.
Одржан други Сајам завичаја у Новом Саду
Опширније...
Преузмите Билтен