Почетна Актуелности Претходни догађаји ОЦ „Јахорина“ и „Скијалишта Србије“ потписали уговор о сарадњи
Ел. пошта Штампа ПДФ
29.11.2018.год.
ОЦ „Јахорина“ и „Скијалишта Србије“ потписали уговор о сарадњи

Олимпијски центар Јахорина и Скијалишта Србије, потписали, у Београду, Уговор о пословној сарадњи који подразумијева размјену ски-карата ове сезоне. Увезивање ски-центара региона, нове инвестиције, улагања у системе осњежавања и могућност бесплатног скијања доприносе подизању нивоа услуга скијалишта и већег конфора за скијаше.

Директор Представништва Р. Српске у Србији, Млађен Цицовић, директор ОЦ Јахорина, Дејан Љевнаић и директор Јавног предузећа Скијалишта Србије, Дејан Ћика

Директор ОЦ „Јахорина“ Дејан Љевнаић изјавио је новинарима да је сарадња изазвала велико одушевљење и да би потписници уговора искрено вољели да што више скијаша користи његове могућности.

„Све ово заједно радимо да бисмо подигли квалитет и углед наших ски-центара и да се боље повежемо у региону. Познато је да се сви ски-центри у региону повезују. Једноставно покушавамо да урадимо слично да би скијашима омогућили конфор“, рекао је Љевнаић.

Он је нагласио да је ОЦ „Јахорина“ у посљедњем периоду унаприједио понуду, да сада може да гарантује нови систем осњеживања и 120 дана скијања, те да је данас свечано отворено скијање на олимпијској планини.

Директор Јавног предузећа „Скијалишта Србије“ Дејан Ћика појаснио је да је уговор о сарадњи између два центра већ постојао, али је сада освјежен.

Он каже да „Скијалишта Србије“ подржавају овакав облик регионалне сарадње јер доприноси развоју туризма.

„Копаоник, као највећу и најпопуларнију дестинацију у региону сваке године посјећује велики број туриста из Републике Српске. Очекујемо да ће наши скијаши који скијају на Старој планини, Копаонику, Златибору посјетити и Јахорину“, рекао је он.

Уговор о пословној сарадњи ОЦ „Јахорина“ и ЈП „Скијалишта Србије“ у пракси значи да ће сви они који купе ски-пас на Јахорини моћи да гратис користе два дана скијања на Копаонику, односно по три дана на Старој планини и Златибору.

Истовремено власници ски-паса Копаоник имају могућност да четири дана бесплатно скијају на Јахорини, а они који имају ски-пас других ски-центара у Србији по два дана.

Директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић, који је присуствовао потписивању на Београдском сајму гдје је у току „Експо зим“, оцијенио је да је данас потписан уговор практичан примјер добре сарадње привредних субјеката и туристичких посланика Србије и Српске.

„Овим уговором ћемо обезбиједити да сви они који воле зиму имају прилику да скијају и у Српској и у Србији. Уговор је основа да `Скијалишта Србије` и ОЦ `Јахорина` у наредном периоду дефинишу зајенички туристички производ за којим ће моћи сигурно да изађу на регионално, европско и свјетско тржиште", рекао је Цицовић.

Извор: РТРС

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2983
Број прегледа чланка : 4816330
Имамо 75 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

29.06.2020.год.
Сутра традиционална признања Њ.К.В. Престолонасљедника Александра
Опширније...
 
16.06.2020.год.
20. Завичајни збор у Буковцу
Опширније...

Претходни догађаји

30.06.2020.год.
Традиционално признање најбољиим матурантима средњих школа Србије и Републике Српске ни пандемија вируса конора није прекинула
Опширније...
 
20.06.2020.год.
20. Завичајни збор у Буковцу: У наслеђе младима
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму