Почетна Актуелности Претходни догађаји ОЦ „Јахорина“ и „Скијалишта Србије“ потписали уговор о сарадњи
Ел. пошта Штампа ПДФ
29.11.2018.год.
ОЦ „Јахорина“ и „Скијалишта Србије“ потписали уговор о сарадњи

Олимпијски центар Јахорина и Скијалишта Србије, потписали, у Београду, Уговор о пословној сарадњи који подразумијева размјену ски-карата ове сезоне. Увезивање ски-центара региона, нове инвестиције, улагања у системе осњежавања и могућност бесплатног скијања доприносе подизању нивоа услуга скијалишта и већег конфора за скијаше.

Директор Представништва Р. Српске у Србији, Млађен Цицовић, директор ОЦ Јахорина, Дејан Љевнаић и директор Јавног предузећа Скијалишта Србије, Дејан Ћика

Директор ОЦ „Јахорина“ Дејан Љевнаић изјавио је новинарима да је сарадња изазвала велико одушевљење и да би потписници уговора искрено вољели да што више скијаша користи његове могућности.

„Све ово заједно радимо да бисмо подигли квалитет и углед наших ски-центара и да се боље повежемо у региону. Познато је да се сви ски-центри у региону повезују. Једноставно покушавамо да урадимо слично да би скијашима омогућили конфор“, рекао је Љевнаић.

Он је нагласио да је ОЦ „Јахорина“ у посљедњем периоду унаприједио понуду, да сада може да гарантује нови систем осњеживања и 120 дана скијања, те да је данас свечано отворено скијање на олимпијској планини.

Директор Јавног предузећа „Скијалишта Србије“ Дејан Ћика појаснио је да је уговор о сарадњи између два центра већ постојао, али је сада освјежен.

Он каже да „Скијалишта Србије“ подржавају овакав облик регионалне сарадње јер доприноси развоју туризма.

„Копаоник, као највећу и најпопуларнију дестинацију у региону сваке године посјећује велики број туриста из Републике Српске. Очекујемо да ће наши скијаши који скијају на Старој планини, Копаонику, Златибору посјетити и Јахорину“, рекао је он.

Уговор о пословној сарадњи ОЦ „Јахорина“ и ЈП „Скијалишта Србије“ у пракси значи да ће сви они који купе ски-пас на Јахорини моћи да гратис користе два дана скијања на Копаонику, односно по три дана на Старој планини и Златибору.

Истовремено власници ски-паса Копаоник имају могућност да четири дана бесплатно скијају на Јахорини, а они који имају ски-пас других ски-центара у Србији по два дана.

Директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић, који је присуствовао потписивању на Београдском сајму гдје је у току „Експо зим“, оцијенио је да је данас потписан уговор практичан примјер добре сарадње привредних субјеката и туристичких посланика Србије и Српске.

„Овим уговором ћемо обезбиједити да сви они који воле зиму имају прилику да скијају и у Српској и у Србији. Уговор је основа да `Скијалишта Србије` и ОЦ `Јахорина` у наредном периоду дефинишу зајенички туристички производ за којим ће моћи сигурно да изађу на регионално, европско и свјетско тржиште", рекао је Цицовић.

Извор: РТРС

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2864
Број прегледа чланка : 4324605
Имамо 75 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

19.02.2020.год.
Туристичке организације и винари из Републике Српске ове годинe на Београдском сајму од 20. до 23. фебруара
Опширније...
 
03.02.2020.год.
Промоција књиге Луке Николића „Ратна дејства Ужичке војске 1914. године“
Опширније...

Претходни догађаји

05.02.2020.год.
Одржана промоција књиге „Ратна дејства Ужичке војске у 1914. години“
Опширније...
 
26.01.2020.год.
У квизу „Немањићи“ Билећани освојили друго мјесто!
Опширније...
Преузмите Билтен