Почетна Актуелности Претходни догађаји У Београду промовисан новогодишњи програм „Бања Лука те зове”
Ел. пошта Штампа ПДФ
16.12.2018.год.
У Београду промовисан новогодишњи програм „Бања Лука те зове”
Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић у петак је, на посебно припремљеној презентацији у лаунџ бару београдског хотела „Фалкенштајнер“, позвао Београђане да новогодишње празнике проведу у Бањој Луци нагласивши да ће у том граду имати сигуно један од најзабавнијих програма на отвореном простору: за Бањолучане и све њихове госте 30. децембра ће пјевати Харис Џиновић, 31. децембра Никола Роквић и Жељко Самарџић, а 1. јануара Жељко Јоксимовић.

- Позивамо све Београђане који се још нису одлучили гдје ће за Нову годину, да дођу Бању Луку, јер ћемо имати најбољи програм - рекао је Радојичић. Прецизирајући да је Бања Лука већ добила неколико међународних награда и да се промовише као регионални центар у различитим областима, Радојичић је рекао:
- Ушли смо у финале за европску престоницу културе 2024. године, а већ смо добили титулу европског града спорта 2018. године!

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић у Београду је представио новогодишњи програм Бањалуке

На представљању Бањолучког новогодишњег програма председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић је рекао да Бања Лука и Београд имају заједнички туристички наступ на трећим тржиштима и, потом, позивајуће своје суграђане да, ако не остају у Београду, за Нову годину буду у Бањој Луци, нагласио:

- Бања Лука је за Београђане, из бројних разлога, најидеалнија новогодишња дестинација!
У презентацији бањолучког новогодишњег програма на отвореном простору учествовала су и двојица пјевача: Харис Џиновић и Жељко Самарџић.

- Мој репертоар ће бити традиционалан, уз понеко музичко изненађење за све наше посетиоце - рекао је Џиновић, а Жељко Самарџић да се радује предстојећем наступу у Бањој Луци и да га за тај град вежу изузетно пријатне успомене.

- Бања Лука је за мене по мого чему посебна и драга, поготово што сам у овом граду имао свој први наступ и то давне 1973. године, кад сам на тадашњем фестивалу „Први аплауз“ отпевао једну дивну песму „Моја је Марија мало другачија“… Између мене и Бање Луке постоји једна посебна веза, а могу да обећам да ће бити много позитивне енергије и сигуран сам да ћемо уживати заједно са мојим предивним колегом Николом Роквићем – рекао је Самарџић.

Успјешној презентацији бањолучког новогодишњег програма у Београду, коју је помогло Представништво Републике Српске у Србији, присуствовали су Андреја Младеновић, помоћник градоначелника Београда, и Млађен Цицовић, директор Представништва Републике Српске у Србији.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2709
Број прегледа чланка : 3683398
Имамо 81 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

14.08.2019.год.
Сутра у Ужицу свечано отварање манифестације „Лицидерско срце“, а у петак „Срце“ је у Републици Српској, у Андрићграду и Вишеграду
Опширније...
 
07.08.2019.год.
Конференција за новинаре поводом XI Међународног дечијег фестивала фолклора „Лицидерско срце“
Опширније...

Претходни догађаји

18.08.2019.год.
Министар Клокић на манифестацији „Лицидерско срце“: Дјеца у свијет носе лијепе успомене из Републике Српске
Опширније...
 
16.08.2019.год.
Синоћ у Ужицу свечано отворено 11. „Лицидерско срце", фестивал сутра у Републици Српској, у Вишеграду и Андрићграду
Опширније...
Преузмите Билтен