Почетна Актуелности Претходни догађаји Представљени туристичка понуда Бањалуке и „Аутдор фестивал“ из Пецке
Ел. пошта Штампа ПДФ
22.02.2019.год.
Представљени туристичка понуда Бањалуке и „Аутдор фестивал“ из Пецке

Другог дана 41. Међунарoдног сајма туризма у Београду на штанду Републике Српске Туристичка организација Бањалуке представила је комплетну туристичку понуду забавних, културно-историјских, спортских и гастрономских специфичности.

Директорка ТОРС Нада Јовановић најављује представљање укупне понуде туризма Р. Српске

Представник Туристичке организације Бањалуке Зоран Станковић је од бројних дешавања истакао манифестацију „Прољеће у Бањалуци“, конференцију о туризму, као и први сајам туризма и рекао да Бањалука ове године биљежи повећан број туриста, посебно из европских држава.

Другог дана сајма туризма у Београду на штанду Туристичке организације Р. Српске гастро понуду представила је ТO града Бања Лука - Етно село Љубачево

Туристичка организација Бањалуке преставила је и своју гастро понуду: бањалучки сир трапист, винску понуду Винарије Јунгић и делиције Етно-села Љубачево.

Центар за посјетиоце Пецка  представио је „Аутодор фестивал“, јединствен драгуљ у западном дијелу Српске. Овај фестивал нуди садржаје за породицу, младе људе, заљубљенике у авантуру и адреналинске спортове, све оне који воле боравак у природи.

Представник Центра за посјетиоце Пецка Боро Марић рекао је новинарима да „Аутдор фестивал“ обухвата брдски бициклизам, планинарење, шетње, као и активан живот у природи.

Пецка се налази на територији општине Мркоњић Град, окружена је нетакнутом природом што доприноси јединственом доживљају свим посјетиоцима овог центра.

Промоција понуде ТО града Требиња на сајму туризма

Представници Спортско-рекреативног центра „Град сунца“ из Требиња представили су су своју туристичку понуду, као и хотелијери из Бијељине, који су понудили деликатесе из ресторана хотела „Дрина“ и „Ривер“.

Другог дана сајма на промоцији хотелијера из Бијељине, хотела Дрина и Ривер са делицијама из својих ресторана

И другог дана 10. Сајма вина „Беовајн“, штанд Представништва Републике Српске у Србији био је изузетно посјећен. Многобројни посјетиоци били су посебно заинтересовани за дегустацијиу вина награђених на „Беовајн челенџ купу“, али и свих других вина из Републике Српске.

Промоције и дегустације вина, десет винара и виноградара из Републике Српске на штанду Представништва Р. Српске

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2992
Број прегледа чланка : 4945591
Имамо 72 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

28.07.2020.год.
Отварање Међународне умјетничке колоније „Крчедин 2020"

Опширније...
 
29.06.2020.год.
Сутра традиционална признања Њ.К.В. Престолонасљедника Александра
Опширније...

Претходни догађаји

03.08.2020.год.
Први дио међународне умјетничке колоније у Крчедину
Опширније...
 
30.06.2020.год.
Традиционално признање најбољиим матурантима средњих школа Србије и Републике Српске ни пандемија вируса конора није прекинула
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму