Почетна Актуелности Претходни догађаји Отворен Међународни сајам туризма у Београду
Ел. пошта Штампа ПДФ
23.02.2012.год.
Отворен Међународни сајам туризма у Београду

У четвртак, 23. фебруара ове године године у 11 часова на Београдском сајму у хали IV свечано је отворен Међународни сајам туризма (ИТТФА), 34. по реду, на на коме учествује 1.002 излагача из 46 земаља, међу којима и излагачи из Републике Српске.

Презентацију туристичких потенцијала Републике Српске, свих дестинација, туристичких организација, локалних заједница и других субјеката туризма, на једном штанду у хали четири Београдског сајма организовали су Туристичка организација Републике Српске и Представништво Републике Српске у Србији, у сарадњи са Министарством трговине и туризма Владе Републике Српске.

34. Међународни сајам туризма у Београду: На штанду РС

Штанд Републике Српске, дизајниран у знаку Андрић града- Каменграда, посјетили су министар трговине и туризма у Влади Републике Српске Горана Златковић, помоћник министра за туризам Александра Трифковић, директор Туристичке организације Републике Српске Тихомир Љубојевић и директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

Другог дана сајма, у петак, 24. фебруара, у 12 часова на штанду Републике Српске биће представљен пројекат „Интернационални фудбалски камп Јахорина" који заједнички реализују Туристичка агенција "Унис турс" из Бањалуке и Фудбалски клуб "Црвена звезда" из Београда. Том приликом биће потписан и нови уговор Туристичке агенције "Унис турс" и Фудбалског клуба "Црвена звезда" о реализацији овога пројекта, а и министарка Горана Златковић ће у име Министарства трговине и туризма примити захвалницу за подршку наставку реализације овога пројекта.

Такође, у петак у 13 часова на штанду Републике Српске биће представљен и најављен феситвал "Адреналин ди-џеј фест – Јахорина 2012", који ће бити одржан од 16. до 18. марта на олимпијској љепотици Јахорини.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2879
Број прегледа чланка : 4354061
Имамо 63 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

27.02.2020.год.
Шести пријем поводом Дана Републике Српске и годишњице првог Устава Републике Српске
Опширније...
 
25.02.2020.год.
Трибина „Република Српска у свјетлу нових чињеница о грађанском рату у БиХ“
Опширније...

Претходни догађаји

24.02.2020.год.
Клокић и Цицовић обишли излагаче: представљање Српске на сајму у Београду доприноси развоју туризма
Опширније...
 
23.02.2020.год.
Одржан други Сајам завичаја у Новом Саду
Опширније...
Преузмите Билтен