Почетна Актуелности Претходни догађаји Настављено успјешно представљање туристичких потенцијала РС на 34. Међународном сајму туризма
Ел. пошта Штампа ПДФ
25.02.2012.год.
Настављено успјешно представљање туристичких потенцијала РС на 34. Међународном сајму туризма

Другог дана сајма, настављено је успјешно представљање туристичких потенцијала РС. Између осталог у 12 часова, на штанду Републике Српске, представљен је пројекат „Интернационални фудбалски камп Јахорина" који заједнички реализују Туристичка агенција "Унис турс" из Бањалуке и Фудбалски клуб "Црвена звезда" из Београда. Том приликом потписан је и нови уговор између Туристичке агенције "Унис турс" и Фудбалског клуба "Црвена звезда" о реализацији овога пројекта, а министарка Горана Златковић и други, који су подржали овај пројекат, примили су захвалнице од Туристичке агенције "Унис турс" и Фудбалског клуба "Црвена звезда".

Такође у 13 часова, пред великим бројем посјетилаца, представљен је и најављен фестивал "Адреналин ДЈ фест – Јахорина 2012", који ће бити одржан од 16. до 18. марта на олимпијској љепотици Јахорини.

Представљање и најава фестивала -

У склопу активности презентовања Републике Српске на 34. Међународном сајму туризма у Београду, у просторијама Представништва Републике Српске у 14 часова, а у организацији Представништва, састали су се са министром трговине и туризма Владе Републике Српске госпођом Гораном Златковић, помоћником министра за туризам Александром Трифковић  и директором Представништва Републике Српске Млађеном Цицовићем представници Европског центра за мир и развој Универзитета за мир Уједињених нација. Испред ЕЦПД-а састанку су присуствовали савјетница извршног директора ЕЦПД Милана Војиновић, главни координатор пројеката ЕЦПД Ана Николов и секретар постдипломских студија ЕЦПД Јована Лончаревић.

Сарадња Министарства трговине и туризма РС са ЕЦПД

На састанку представници ЕЦПД-а упознали су министарку Горану Златковић са могућностима сарадње Министарства трговине и туризма Владе Републике Српске и Европског центра за мир и развој Универзитета за мир Уједињених нација у области туристичке привреде, а на тему истраживачко-развојних пројеката, пројеката прекограничне сарадње, специјалистичког образовања кадрова у туризму и високошколског образовања за туризам. На овом успјешном и конкретном састанку закључено је да постоји потреба и обострани интерес за сарадњом која ће се на сљедећем састанку конкретизовати.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3402
Број прегледа чланка : 12645825
Имамо 304 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

13.09.2022.год.
Сутра свечано затварање манифестације Дани Српске у Србији 2022.
Опширније...
 
12.09.2022.год.
Сутра у Нишу, Суботици и Новом Саду „Дани Републике Српске”
Опширније...

Претходни догађаји

15.09.2022.год.
Свечано затвoрена манифестација Дани Српске у Србији
Опширније...
 
15.09.2022.год.
Промовисан Рјечник српскога језика за ијекавски изговор
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму