Почетна Актуелности Претходни догађаји Република Српска у ТОБ-у: Презентован комплекс „Бања Врућица“
Ел. пошта Штампа ПДФ
28.08.2020.год.
Република Српска у ТОБ-у: Презентован комплекс „Бања Врућица“

Данас је у сједишту Туристичке организације Београда одржан састанак директора ТОБ-а, Миодрага Поповића, са представницима Републике Српске, Млађеном Цицовићем, шефом Представништва Републике Српске у Србији, Драганом Богданићем, генералним директором комплекса Бања Врућица и Александром Радошевићем, извршним директором за операције, маркетинг и продају највећег бањског комплекса Здравствено-туристичког центра „Бања Врућица” из Теслића. На састанку је договорен низ промотивних активности, чији је циљ приближавање бање Врућице гостима из Србије.

Миодраг Поповић, директор ТОБ-а

– Туристичка организација Београда има дугогодишњу успјешну сарадњу са ТО Република Српска и другим институцијама културе и туризма у овој земљи. Надам се да ће промоција бање Врућице у Београду као наставак те сарадње веома брзо дати резултате – изјавио је Миодраг Поповић и навео да је „Бања Врућица“ изузетно занимљива туристичка дестинација.

Млађен Цицовић, шеф Представништва Р. Српске у Србији

Млађен Цицовић, шеф Представништва РС у Србији, рекао је да је подршка Туристичке организације Београда од великог значаја за Републику Српску, јер је у питању број од два милиона потенцијалних туриста.

Он је навео да су на састанку договорене конректне промотивне активности на којима ће се радити у наредном периоду. Цицовић је прецизирао да ће Представништво организовати најдиректније састанке и контакте са потенцијалним гостима из Београда како би им представили овај туристички бисер Републике Српске.

Драган Богданић, генерални директор комплекса Бања Врућица

– Бања Врућица је најзначајнији бањски комплекс у Републици Српској, удаљен од Београда нешто више од 200 километара, који нуди богате здравствене и велнес услуге туристима из Београда – рекао је Драган Богданић, изразивши уверење да ће сви који дођу из Србије у бању Врућицу, која има шта да понуди у сваком сегменту туристичке понуде, бити презадовољни.

Састанак у Туристичкој организацији Београда организовало је Представништво Републике Српске у Србији, у оквиру својих сталних активности на презентацији привредних потенцијала Републике Српске.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3270
Број прегледа чланка : 10043281
Имамо 174 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

19.01.2022.год.
Представљање портала „Српска земља“ намијењеног правној помоћи заштите и остваривања имовинских права избјеглих и расељених лица из Федерацији БиХ
Опширније...
 
21.12.2021.год.
Свечано уручење књижевне награде Извор
Опширније...

Претходни догађаји

11.01.2022.год.
Српска на добром путу, веза са Србијом нераскидива
Опширније...
 
23.12.2021.год.
Награда „Извор“ припала Биљани Станисављевић и Весни В. Радовић
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму