Почетна Актуелности Претходни догађаји Почео 2. Kонгрес привредника српских крајева
Ел. пошта Штампа ПДФ
16.12.2020.год.
Почео 2. Kонгрес привредника српских крајева

Данас је, путем интернета на сајту www.srpskikrajevi.rs, почео са радом 2. Конгрес привредника српских крајева у организацији Удружења „Српски крајеви“ из Новог Сада, а у партнерству са Представништвом Републике Српске у Србији.

Првог дана конгреса је стављен акценат на представнике институција. Њихове основне информације и презентације су постављене на сајту, а линковима вас воде до детаљнијих садржаја. (Погледајте на https://www.srpskikrajevi.rs/kongres/registar)

У самом регистру конгреса можете видјети заиста релевантне представнике институција Републике Србије, Републике Српске, АП Војводине и већински српских општина из Федерације БиХ. Поред Представништва Републике Српске у Србији, који је партнер овог пројекта, могу се видјети подаци и презентације Министарства привреде и предузетништва Републике Српске, Управе за дијаспору и Србе у региону МСП Републике Србије, Туристичке организације Републике Српске, Привредне коморе Војводине, Привредне коморе Републике Српске, Покрајинског секретаријата за привреду и туризам АП Војводине, Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу АП Војводине, Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима, Подручне привредне коморе Бања Лука итд.

Општине које учествују на конгресу су Дрвар, Гламоч, Босанско Грахово, Језеро, Источни Дрвар и Петровац (Дринић) и њихове основне податке и презентације можете пронаћи на сајту Српски крајеви. Посебно препоручујемо да погледате представљање Туристичке организације Републике Српске и општине Језеро које сматрамо најзанимљивијима, а неке од видео материјала можете погледати и на You tube каналу Српски крајеви.

Другог дана одржавања конгреса више простора ће добити представници привредника, док ће трећи дан бити посвећен цивилном сектору, односно удружењима.

Садржаји овог конгреса се допуњавају сваког дана.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3205
Број прегледа чланка : 8619465
Имамо 173 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

17.09.2021.год.
Република Српска на Mеђународном пољопривредном сајму у Новом Саду
Опширније...
 
16.09.2021.год.
Клокић и Цицовић представиће овогодишњу манифестацију „Дани Српске у Србији“
Опширније...

Претходни догађаји

18.09.2021.год.
Излагачи из Српске на 88. Међународном пољопривредном сајаму у Новом Саду
Опширније...
 
17.09.2021.год.
„Дани Српске у Србији“ од 22. до 29. септембра у 11 градова
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму