Почетна Актуелности Претходни догађаји Почео 2. Kонгрес привредника српских крајева
Ел. пошта Штампа ПДФ
16.12.2020.год.
Почео 2. Kонгрес привредника српских крајева

Данас је, путем интернета на сајту www.srpskikrajevi.rs, почео са радом 2. Конгрес привредника српских крајева у организацији Удружења „Српски крајеви“ из Новог Сада, а у партнерству са Представништвом Републике Српске у Србији.

Првог дана конгреса је стављен акценат на представнике институција. Њихове основне информације и презентације су постављене на сајту, а линковима вас воде до детаљнијих садржаја. (Погледајте на https://www.srpskikrajevi.rs/kongres/registar)

У самом регистру конгреса можете видјети заиста релевантне представнике институција Републике Србије, Републике Српске, АП Војводине и већински српских општина из Федерације БиХ. Поред Представништва Републике Српске у Србији, који је партнер овог пројекта, могу се видјети подаци и презентације Министарства привреде и предузетништва Републике Српске, Управе за дијаспору и Србе у региону МСП Републике Србије, Туристичке организације Републике Српске, Привредне коморе Војводине, Привредне коморе Републике Српске, Покрајинског секретаријата за привреду и туризам АП Војводине, Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу АП Војводине, Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима, Подручне привредне коморе Бања Лука итд.

Општине које учествују на конгресу су Дрвар, Гламоч, Босанско Грахово, Језеро, Источни Дрвар и Петровац (Дринић) и њихове основне податке и презентације можете пронаћи на сајту Српски крајеви. Посебно препоручујемо да погледате представљање Туристичке организације Републике Српске и општине Језеро које сматрамо најзанимљивијима, а неке од видео материјала можете погледати и на You tube каналу Српски крајеви.

Другог дана одржавања конгреса више простора ће добити представници привредника, док ће трећи дан бити посвећен цивилном сектору, односно удружењима.

Садржаји овог конгреса се допуњавају сваког дана.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3271
Број прегледа чланка : 10097921
Имамо 174 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

24.01.2022.год.
Свечано уручење „Посебног признања за развој и унапређење спортске сарадње Србије и Републике Српске“
Опширније...
 
19.01.2022.год.
Представљање портала „Српска земља“ намијењеног правној помоћи заштите и остваривања имовинских права избјеглих и расељених лица из Федерацији БиХ
Опширније...

Претходни догађаји

11.01.2022.год.
Српска на добром путу, веза са Србијом нераскидива
Опширније...
 
23.12.2021.год.
Награда „Извор“ припала Биљани Станисављевић и Весни В. Радовић
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму