Почетна Актуелности Претходни догађаји У Новом Саду представљена понуда ОЦ Јахорина за предстојећу зимску сезону
Ел. пошта Штампа ПДФ
09.10.2021.год.
У Новом Саду представљена понуда ОЦ Јахорина за предстојећу зимску сезону

Промоција Олимпијског центра Јахорина у Новом Саду, у ТЦ Променада

У Новом Саду почела је промоција Олимпијског центра „Јахорина“, која становницима овог града на штанду у ТЦ Променада представља понуду за предстојећу зимску сезону.

Представници Олимпијског центра Јахорина, представили су све чари боравка у овом зимском туристичком центру који сваке године угости и велики број Новосађана.

 Представници ОЦ Јахорина заједно са маскотом „Вучко“ дијеле брошуре, балоне, чоколадице, лепезе ....

Промоција се одржава и сутра у термину од 13.00 до 19.00 сати, a већ у првим сатима привукла је  велику пажњу Новосађана, посебно оних најмлађих који су жељели да се сликају са маскотом Вучко.

Маскота „Вучко“ у ТЦ Променада, у Новом Саду

Маркетинг менаџер Олимпијског центра „Јахорина“ Јелена Шкрба изјавила је за Новосадску ТВ да ће зимску сеозону 2021/22 дочекати најспремније и са до сада најбољом понудом за скијаше и љубитеље зиме на планини, захваљујући новим пројектима.

Шкрба је истакла да се ради на изградњи  чак 5 нових инсталација које ће капацитет скијалишта повећати за дупло, за 9.500 скијаша на сат.  Јахорина нову зимску сезону дочекује као број 1 ски центар у овом дијелу Европе.

„На Јахорини се гради више него било када у историји. Радимо на изградњи 5 нових жичара од којих је највећа инвестиција кабинска гондола Пољице са свјетлосним ефектима и модерно дизајнираним кабинама. Потом, нових 7 км система за осњежавање, проширењу Олимијског бара, расвјети стазе  Новак Ђоковић, ремонту двосједа Огорјелица“, навела је Шкрба.

„Такође, изградили смо зип лајн и амбијентално уређујемо горњи дио планине“, нагласила је Шкрба“.

Представништво Републике Српске у Србији већ неколико година активно подржава Олимпијски центар „Јахорина“ на промоцији туристичке понуде ове планине

Као и до сада,  Представништво Републике Српске у Србији ће и у нередном периоду бити на располагању и подржавати Олимпијски центар „Јахорина”, на промоцији туристичке понуде ове планине, како у зимској, тако и у љетњој сезони, као и на представљању пројеката који су реализовани и планирани да буду реализовани у функцији обогаћивања туристичке понуде олимпијске Јахорине.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3254
Број прегледа чланка : 9621263
Имамо 146 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

06.12.2021.год.
Потписивање Меморандума о сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Републике Српске у области дипломатског образовања
Опширније...
 
03.12.2021.год.
Трибина „Република Српска – враћање отетих уставних надлежности“
Опширније...

Претходни догађаји

26.11.2021.год.
Филигранска плакета фестивала Представништву Српске у Србији
Опширније...
 
23.11.2021.год.
Садржај фестивала „Кестенбург“ представљен у Београду
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму