Почетна Актуелности Претходни догађаји Пијанистички реситал Арсена Чаркића
Ел. пошта Штампа ПДФ
13.10.2021.год.
Пијанистички реситал Арсена Чаркића

Пијаниста Арсен Чаркић, професор на Академији умјетности у Бањој Луци, одржао реситал у сали Скупштине Града Београда

Другог дана (12.10.2021.) Шопен фестивала у сали Скупштине Града Београда, професор на Академији умјетности у Бања Луци Арсен Чаркић одржао је пијанистички реситал.

Десето фестивалско издање Шопен феста у сали Скупштине Града Београда

„Задовољство ми је сто сам био учесник јубиларног Шопен феста. Десетогодишња традиција овог празника музике показатељ је не само одличне организације, већ и интересовања публике која препознаје квалитетне умјетничке садржаје - рекао је Арсен Чаркић након концерта.

Представник из Р. Српске -  пијаниста Арсен Чаркић, професор на Академији умјетности у Бањој Луци, посебну захвалност изражава шефу Представништва, г. Млађену Цицовићу, на помоћи умјетницима из Р. Српске

Чаркић је додао да је сјајно што Представниство Републике Српске у Србији подржава умјетничке догађаје ове врсте, чиме промовише културу Републике Српске. Посебну захвалност изражавам шефу Представништва, господину Млађену Цицовићу, који у свакој прилици пружа несебичну подршку умјетницима из Републике Српске.

Миленија Рељић оснивач и умјетнички директор Београдског Шопен феста, Ања Вукелић, сарадник у Представништву Р. Српске у Србији и пијаниста Арсен Чаркић са супругом Јованом Чаркић

Публика ће на „Шопен фесту“ бити у прилици да чује и види још једног представника из Републике Српске, млади бањалучки пијаниста Константин Косановић наступиће у оквиру програма „Подијум младих талената“ 15. oктобра у 19.00 у Галерији Артгет, Културног центара Београд.

„Шопен фест“ организује удружење „Креартива" из Београда са Амбасадом пољске као покровитељем и Министарством за културу и информисање Републике Србије као генералним спонзором, уз подршку Града Београда, Културног центра Београда, Музичке омладине Новог Сада, Галерије Матице Српске у Новом Саду, Музичког центра Крагујевац, Спомен парка „Крагујевачки октобар", Прве приватне музичке школе „Ева мјузик" и Представништва Републике Српске у Србији.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3255
Број прегледа чланка : 9635144
Имамо 238 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

06.12.2021.год.
Потписивање Меморандума о сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Републике Српске у области дипломатског образовања
Опширније...
 
03.12.2021.год.
Трибина „Република Српска – враћање отетих уставних надлежности“
Опширније...

Претходни догађаји

26.11.2021.год.
Филигранска плакета фестивала Представништву Српске у Србији
Опширније...
 
23.11.2021.год.
Садржај фестивала „Кестенбург“ представљен у Београду
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму