Почетна Актуелности Претходни догађаји Уручени поклони Заводу за заштиту женке дјеце и омладине у Вишеграду
Ел. пошта Штампа ПДФ
22.09.2012.год.
Уручени поклони Заводу за заштиту женске дјеце и омладине у Вишеграду

Као завршница свих овогодишњих фестивалских активности IV Међународног дечијег фестивала фолклора „Лицидерско срце“, које је ове године имало и хуманитарни карактер под покровитељством прослављеног српског режисера Емира Кустурице, амбасадора УНИЦЕФА, уручени су поклони Заводу за заштиту женске дјеце и омладине у Вишеграду.

Делегација организационог одбора фестивала „Лицидерско срце“, коју чине Гордана Пауновић, предсједник, Млађен Цицовић,  директор Представништва Републике Српске у Београду, Арсен Ђурић, Митар Јовановић, Горан Пауновић и домаћини Томислав Поповић, начелник општине Вишеград и Оливера Тодоровић, директор ТО Вишеград, са поклонима намјењеним Заводу за заштиту женке дјеце и омладине у Вишеграду.

Делегација организационог одбора фестивала, коју су сачињавали Гордана Пауновић, предсједник, те Млађен Цицовић, директор Представништва владе Републике Српске у Београду, Арсен Ђурић, Митар Јовановић, Горан Пауновић, заједно са домаћинима Томиславом Поповићем, начелником општине Вишеград и Оливером Тодоровић, директором ТО Вишеград а све у поводу крсне славе Општине Вишеград, Мале Госпојине, 21.09.2012.године уручили су Заводу рачунарску опрему купљену прикупљеним донаторским средствима. Наиме, током свих фестивалских дана и у свим мјестима организована је продаја  лицидерских срца, а сав приход намијењен је Заводу за заштиту женске дјеце и омладине. Такође, том приликом делегација Андрићграда уручила је разбој за ткање који ће у великој мјери употпунити слободно вријеме штићеница. На овај начин је поред културног, едукативног и туристичког, Андрићград показао и хуманитарни карактер.

Захваљујући се на веома вриједној донацији директор Завода Зоран Васиљевић је истакао да ће она наћи примјену у практичним радионицама штићеница Завода, односно омогућити стварање базе података.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3403
Број прегледа чланка : 12681292
Имамо 179 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

28.09.2022.год.
Трибина „Глобалнo престројавање и избори у Српској и БиХ“
Опширније...
 
13.09.2022.год.
Сутра свечано затварање манифестације Дани Српске у Србији 2022.
Опширније...

Претходни догађаји

15.09.2022.год.
Свечано затвoрена манифестација Дани Српске у Србији
Опширније...
 
15.09.2022.год.
Промовисан Рјечник српскога језика за ијекавски изговор
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму