Почетна Актуелности Претходни догађаји Вишеград представио туристичке потенцијале на сајму у Београду
Ел. пошта Штампа ПДФ
23.02.2023.год.
Вишеград представио туристичке потенцијале на сајму у Београду

Туристичка организација Вишеграда промоцисала је данас своју туристичку понуду посјетиоцима 44. Међународног сајма туризма у Београду.

Промоција туристичке понуде Вишеграда на 44. Међународног сајма туризма у Београду на штанду Представништва Р. Српске у Србији и ТОРС-а

На заједничком штанду Представништва Републике Српске у Србији и Туристичке организације Републике Српске у хали 4, угоститељску и гастрономску понуду представили су хотели „Вишеград“ и „Вилина влас“, као и ресторани „Круна“, „Златна моруна“ и „Мандић“.

Промоцији су присуствовали: Предраг Тешић, помоћник министра за туризам и угоститељство Р.Српске,  Јелена Кусмук из Представништва Р. Српске у Србији,  Младен Ђуревић, директор општине Вишеград, Миодраг Лончаревић, директор ТОРС-а и Марко Божић, директор ТО Вишеграда

Промоцији су присуствовали помоћник министра за туризам и угоститељство Предраг Тешић, директор Туристичке организације Републике Српске Миодраг Лончаревић и Јелена Кусмук из Представништва Републике Српске у Србији.

Њих и посјетиоце штанда поздравили су начелник општине Вишеград Младен Ђуревић и директор општинске туристичке организације Марко Божић.

Говорећи о туристичким потенцијалима Вишеграда, Ђуревић је истакао да је Вишеград изградњом Андрићграда постао једна од најпожељнијих туристички дестинација.

„Када спојимо ћуприју и Иву Андрића, Бикавац, бању `Вилина влас` и ријеке Дрину и Рзав, могу рећи да је Вишеград једно од пожељнијих мјеста не само у Српској него и у региону", оцијенио је Ђуревић.

Према његовим ријечима, манифестације, попут Сајма туризма у Београду су идеална прилика да се Вишеград и све локалне заједнице представе у туристичком смислу.

Божић је објаснио да се Вишеград на Сајму туризма представља на два штанда –заједничком са осталим колегама из Републике Српске и на штанду Јахорине, гдје се промовише Андрићград.

Он је истакао да је 2022. била рекордна година по броју посјета и ноћења у Вишеграду, као и по броју отворених приватних апартмана у граду.

Предраг Тешић, помоћник министра за туризам и угоститељство Р. Српске, Младен Ђуревић, директор општине и Марко Божић, директор ТО Вишеграда са сарадницима на штанду Представништва Р. Српске у Србији и Туристичке организације Р. Српске

У оквиру представљања туристичке понуде Републике Српске на 44. Међународном сајму туризма у Београду, сутра ће се у 12.00 часова на штанду Српске одржати гастро промоција Града Бијељина - Бања Дворови, Етно село „Станишићи“, Ресторан „Пет Језера“, Хотел „Дрина“, „Ангелс Роус“, производња и продаја органских сокова и Дестилерија „Епоха “, ракије.


Радно вријеме за посјетиоце 44. Међународног сајма туризма је 23., 24. и 25. фебруара од 10.00 до 19.00 часова, а 26. фебруара од 10.00 до 18.00 часова.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3560
Број прегледа чланка : 14742628
Имамо 136 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

08.06.2023.год.
Tрибина „Деколонизација БиХ и самоопредјељење Српске“
Опширније...
 
06.06.2023.год.
Отварање изложбе ликовних радова особа са Дауновим синдромом
Опширније...

Претходни догађаји

03.06.2023.год.
На „Романијској вечери“ у Београду окупио се велики број људи поријеклом са Сарајевско-Романијске регије
Опширније...
 
03.06.2023.год.
Одржани спортски сусрети ратних војних инвалида Требиња и Београда
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму