Почетна Актуелности Претходни догађаји Министар Кoшарац посjетио штанд Републике Српске на 44. Међународном сајму туризма
Ел. пошта Штампа ПДФ
24.02.2023.год.
Министар Кoшарац посjетио штанд Републике Српске на 44. Међународном сајму туризма

Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ, са делегацијом, посjетио је штанд Р.Српске на 44. Међународном сајму туризма у Београду

Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац са делегацијом Министарства спољне трговине и економских односа БиХ, посjетио је данас заједнички штанд Представништва Републике Српске у Србији и Туристичке организације Републике Српске у хали 4 на 44. Међународном сајму туризма у Београду. Министра су дочекали директор ТОРС-а Миодраг Лончаревић и саветници у Представништву Републике Српске у Србији, Јелена Кусмук и Ања Вукелић.

Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ

Приликом посјете штанду министар је изјавио да треба учинити напоре да се у сарадњи са земљама у окружењу, прије свега са Србијом, дефинише регионални туристички производ. „Тако бисмо у перспективи заједнички наступали на важним интернационалним сајмовима туризма и промовисали туристичке потенцијале Републике Српске и Србије како бисмо заједнички радили на едукацији људи“, рекао је Кошарац. „Оно што ћемо сигурно урадити са аспекта наше надлежности је да са властима у Србији, Црној Гори и другим земљама дефинишемо агенду убрзаног темпа дефинисања интегрисаних граничних прелаза“, рекао је Кошарац. Говорећи о Сајму туризма у Београду, он је навео да се Београд поново показује као епицентар свих важних дешавања, како у Европи, тако и у свијету, а чињеница да је Кина земља партнер сајма указује на то да је Србија регионали лидер.

Предраг Тешић, помоћник министра за туризам и угоститељство,  Миодраг Лончаревић, директор ТОРС-а и Јелена Кусмук и Ања Вукелић, саветници у Представништву Р. Српске у Србији, са министром Кошарцем на штанду Српске на гастро промоцији Града Бијељина

Кошарац је на штанду Српске присуствовао гастро промоцији Града Бијељина - Бања Дворови, Етно село „Станишићи“, Ресторан „Пет Језера“, хотел „Дрина“, „Ангелс Роус“, производња и продаја органских сокова и Дестилерија „Епоха “, ракије.

Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ са Мирком Ћурићем, градоначелником Требиња на штанду туристичке организације Требиње

Кошарац је посјетио и штандове туристичких организација Требиње и Источно Сарајево, које се ове године самостално представљају у хали 1.

Мирко Ћурић, градоначелник Требиња на штанду туристичке организације Р. Српске

Штанд Републике Српске у хали 4 данас је посетио и градоначелник Требиња Мирко Ћурић и том приликом разговарао са представницима Представништва Републике Српске у Србији и ТОРС-а.

Радно вријеме за посјетиоце 44. Међународног сајма туризма је 23., 24. и 25. фебруара од 10.00 до 19.00 часова, а 26. фебруара од 10.00 до 18.00 часова.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3560
Број прегледа чланка : 14742564
Имамо 143 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

08.06.2023.год.
Tрибина „Деколонизација БиХ и самоопредјељење Српске“
Опширније...
 
06.06.2023.год.
Отварање изложбе ликовних радова особа са Дауновим синдромом
Опширније...

Претходни догађаји

03.06.2023.год.
На „Романијској вечери“ у Београду окупио се велики број људи поријеклом са Сарајевско-Романијске регије
Опширније...
 
03.06.2023.год.
Одржани спортски сусрети ратних војних инвалида Требиња и Београда
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму