Почетна Актуелности Претходни догађаји Трећи дан представљања туристичке понуде Републике Српске на 44. Међународном сајму туризма у Београду
Ел. пошта Штампа ПДФ
25.02.2023.год.
Трећи дан представљања туристичке понуде Републике Српске на 44. Међународном сајму туризма у Београду

Трећи дан представљања туристичке понуде на штанду Представништва Р. Српске у Србији и Туристичке организација Р. Српске на 44. Међународном сајму туризма у Београду

И трећег дана 44. Међународног сајма туризма у Београду влада велико интересовање за туристичке дестинације у Републици Српској и велика посећеност заједничког штанда Представништва Републике Српске у Србији и Туристичке организација Републике Српске (ТОРС) у хали 4.

Представљањe бројних туристичких организација и туристичке понуде Р. Српске

Бројне локалне туристичке организације – Бањалука, Приједор, Бијељина, Вишеград, Козарска Дубица, Лакташи, Теслић, Фоча, Угљевик, Зворник, Нови Град, Градишка, Сребреница, Калиновик, Дервента, Добој, Лопаре, Етно село „Котроманићево“, Национални парк „Козара“, као и привредни субјекти који се баве пружањем услуга у туризму, и данас посјетиоцима Сајма представљају туристичке понуде и програме, кроз промо туристичке материјале, брошуре и видео материјале.

Представљање туристичке организације Требиња

Такође, у хали 1 самостално се представљају туристичке организације Требиње и Источно Сарајево (Јахорина).

„Велико нам је задовољство што имамо прилику да представљамо град Требиње, туристичку организацију и туристичку понуду Требиња на 44. Међународном сајму туризма у Београду. Годинама уназад овај сајам се показао као идеално мјесто за промоцију Требиња туристима и свим пословним партнерима који желе да сарађују са нама. Организовали смо много програма за посјетиоце нашег штанда, а данас имамо мини концерт Пеђе Јовановића” навела је директор ТО Требиње, Мирјана Путица.

Представљаје туристичке организације Источно Сарајево и Јахорине

„Имајући у виду да имамо највише посјетилаца из Србије, изузетно нам је важно што се Источно Сарајево и Јахорина самостално представљају на овом сајму. Влада велико интересовање туриста за Јахорину и Источно Сарајево, како у зимском, тако и у љетњем периоду”, рекла је Бранка Спасојевић испред ТО Града Источно Сарајево.

Радно вријеме за посјетиоце 44. Међународног сајма туризма данас, 25. фебруара је од 10.00 до 19.00 часова, а сутра, 26. фебруара од 10.00 до 18.00 часова.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3560
Број прегледа чланка : 14742399
Имамо 156 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

08.06.2023.год.
Tрибина „Деколонизација БиХ и самоопредјељење Српске“
Опширније...
 
06.06.2023.год.
Отварање изложбе ликовних радова особа са Дауновим синдромом
Опширније...

Претходни догађаји

03.06.2023.год.
На „Романијској вечери“ у Београду окупио се велики број људи поријеклом са Сарајевско-Романијске регије
Опширније...
 
03.06.2023.год.
Одржани спортски сусрети ратних војних инвалида Требиња и Београда
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму