Почетна Актуелности Претходни догађаји Успјешно представљена туристичка понуда Српске на Сајму туризма у Београду
Ел. пошта Штампа ПДФ
26.02.2023.год.
Успјешно представљена туристичка понуда Српске на Сајму туризма у Београду

Представништво Р. Српске у Србији заједно са Туристичком организацијом Р. Српске успјешно је реализовало заједнички наступ и обједињено представљање туристичке привреде и туристичке понуде Р. Српске

Представништво Републике Српске у Србији заједно са Туристичком организацијом Републике Српске успјешно је реализовало заједнички наступ и обједињено представљање туристичке привреде и туристичке понуде Републике Српске на 44. Међународном сајму туризма у Београду, оцијенио је шеф Представништва Млађен Цицовић.

Успјешно реализован заједнички наступ и обједињено представљање туристичке привреде и туристичке понуде Р. Српске на 44. Међународном сајму туризма у Београду

Цицовић је рекао да су се на штанду Републике Српске представили туристички савези и организације, хотели, туристички центри, туристичке агенције и тур-оператори.

- Имајући у виду да туристичке дестинације Српске традиционално највише посјећују баш гости из Србије, урадили смо прави посао и очекујем да ће туристичка привреда Републике Српске у 2023. години наставити да биљежи нове рекорде - истакао је Цицовић.

На штанду Р. Српске представили су се туристички савези и организације, хотели, туристички центри, туристичке агенције и тур-оператори

Он је навео да су под куполама Београдског сајма успјешно представљање имали и бисери туристичке привреде Требиње и Олимпијски центар Јахорина, које су представљале туристичке организације Требиње и Источно Сарајево /Јахорина/.

Успјешно представљање туристичке организације Требиња

- Београдски Међународни сајам туризма био је и прилика да нашу туристичку понуду представимо и пред туристичким агнецијама других европских земаља и да их привучемо да своје одморе планирају на туристичким дестинацијама у Републици Српској - рекао је Цицовић за Срну.

Он је додао да је Српска Међународни сајам туризма у Београду као једну од најзначајнијих сајамских манифестација у овом дијелу Европе, на најбољи начин искористила као прилику за сусрете пословних људи у туристичком, хотелском и угоститељском бизнису Србије и Српске.

- Вјерујем да ћемо и новим заједничким туристичким производима допринијети подизању цијелог туристичког сектора Српске и Србије на виши ниво - поручио је Цицовић.

Представљање Олимпијског центар Јахорина, у организацији ТО Источног Сарајева

Међународни сајам туризма у Београду отворен је 22. фебруара, а завршава се данас.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3560
Број прегледа чланка : 14742470
Имамо 172 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

08.06.2023.год.
Tрибина „Деколонизација БиХ и самоопредјељење Српске“
Опширније...
 
06.06.2023.год.
Отварање изложбе ликовних радова особа са Дауновим синдромом
Опширније...

Претходни догађаји

03.06.2023.год.
На „Романијској вечери“ у Београду окупио се велики број људи поријеклом са Сарајевско-Романијске регије
Опширније...
 
03.06.2023.год.
Одржани спортски сусрети ратних војних инвалида Требиња и Београда
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму