Почетна Актуелности Претходни догађаји Квалитетна сарадња бањалучке Привредне коморе и Представништва Српске у Србији
Ел. пошта Штампа ПДФ
01.03.2023.год.
Квалитетна сарадња бањалучке Привредне коморе и Представништва Српске у Србији

Горан Рачић предсједник Подручне привредне коморе Бањалука, уручио је у Београду плакету, Млађену Цицовићу шефу Представништва Р. Српске у Србији

Подручна привредна комора Бања Лука има квалитетну сарадњу са Представништвом Републике Српске у Београду, не само у оквиру сајмова и промоција, већ и активним учешћем у манифестацији „Дани Српске у Србији“, изјавио је данас предсједник ове коморе Горан Рачић.

Он је данас у Београду шефу Представништва Републике Српске у Србији Млађену Цицовићу уручио плакету коју је Подручна привредна комора Бања Лука, поводом 120 година постојања, у децембру прошле године додијелила овом представништву за промоцију српске привреде у иностранству и подршку међународној привредној сарадњи.

Рачић је нагласио да је веома битно то што Комора има квалитетну сарадњу са Представништвом Републике Српске у Србији и са Цицовићем, за којег је рекао да је прави амбасадор привреде и Републике Српске у Србији.

Сарадња између нас и Представништва је интензивна. Активно учествујемо у оквиру манифестације `Дани Српске у Србији` коју Цицовић организује низ година, тако да смо веома поносни на ту сарадњу и надамо се ће бити настављена још већим интензитетом“, рекао је Рачић.

Цицовић је истакао да је, осим политичке и културне промоције, привредна сарадња приоритетан задатак, што у програму Представништва Републике Српске у Србији заузима посебно мјесто.

Када се добије признање од неког ко представља привреду Републике Српске, наравно да то значи много и да нас у Представништву и мене лично мотивише да у наредном периоду још квалитетније радимо на промоцији привреде Републике Српске и њених инвестиционих потенцијала, те организовању различитих форума који ће допринијети подизању привредне и економске активности у Српској“, рекао је Цицовић.

Он је навео да су сајмски наступи, које Представништво ради заједно са Привредном комором Републике Српске и Подручном привредном комором Бања Лука, нешто чиме се и једни и други могу поносити.

На свим сајамским манифестацијама на којима смо учествовали имали смо запажен наступ и на најбољи начин смо презентовали привреду Републике Српске, рекао је Цицовић.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3560
Број прегледа чланка : 14742095
Имамо 136 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

08.06.2023.год.
Tрибина „Деколонизација БиХ и самоопредјељење Српске“
Опширније...
 
06.06.2023.год.
Отварање изложбе ликовних радова особа са Дауновим синдромом
Опширније...

Претходни догађаји

03.06.2023.год.
На „Романијској вечери“ у Београду окупио се велики број људи поријеклом са Сарајевско-Романијске регије
Опширније...
 
03.06.2023.год.
Одржани спортски сусрети ратних војних инвалида Требиња и Београда
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму