Почетна Актуелности Претходни догађаји Други дан на штанду РС на Сајму туризма у Београду
Ел. пошта Штампа ПДФ
28.02.2014.год.
Други дан на штанду РС на Сајму туризма у Београду

На Међународном сајму туризма у Београду туристичка понуда Републике Српске и ове године представљена је на заједничком штанду Туристичке организације Републике Српске и Представништва Републике Српске у Србији.

Другог дана Сајма, штанд Републике Српске посјетио је потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Предраг Глухаковић, који је том приликом Срни изјавио: "Велико је задовољство видјети шта туризам нуди на овом простору, шта можемо да понудимо туристичкој привреди, гдје смо ми и докле су други стигли. " Он је рекао да је према статистичким подацима број ноћења у Српској повећан те да се нада да ће у 2014. години бити још више туриста који ће посјетити Републику Српску.

Своје потенцијале и туристичку понуду, као и сваке године, представљају и Јахорина и Источно Сарајево. Поред скијашког туризма, Јахорина као олимпијска љепотица, и ван зимске сезоне нуди занимљиве садржаје: атрактивне пећине, затворене базене и спа-комплекс, а посједује капацитете за конгресни туризам, излетнички туризам, идеална је за припрему спортиста али и добар избор за све оне који воле активан одмор и рекреацију.

Штанд РС на Сајму туризма у Београду

Међународни сајам туризма у Београду је прилика да се то прикаже туроператерима из региона и свијета, рекао је Срни стручни сарадник за маркетинг у Туристичкој организацији Источно Сарајево Предраг Лопатић. Он је изјавио да уколико буде снијега као претходних година да ће Јахорина остати синоним за скијашки туризам.

 
Извјештаји РС Савјету безбједности УН
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 3655
Број прегледа чланка : 16244359
Имамо 173 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader

Најава догађаја

29.11.2023.год.
Источно Сарајево и Требиње на Сајаму туризма у Новом Саду
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Представљање монографије „Тајне Лицидерског срца“
Опширније...

Претходни догађаји

30.11.2023.год.
Богата туристичка понуда Источног Сарајева и Требиња на Новосадском сајму
Опширније...
 
29.11.2023.год.
Представљена монографија о фестивалу Лицидерско срце, уручене плакете
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму