ТОРС освојила награду за најбољи туристички филм

Ел. пошта Штампа ПДФ

Туристичка организација Републике Српске учествује први пут на Интернационалном сајму туризма „FITUR 2020“ у Мадриду, који се одржава од 22. до 26. јануара 2020 године. У склопу овог сајма одржало се такмичење за најбољи туристички филм FITUR Travel Film &Video Competition 2020.

Видео Туристичке организације Републике Српске „Nothing much but much more“ освојио је Grand Prix FITUR Film & Video Competition 2020.

Међународни жири састављен од стручњака из области: журналистике, маркетинга, туризма и оглашавања оцјењивао је интернационалне туристичке филмове у 5  категорија (најбољи филм у промоцији земље, регије, града, туристичког производа и туристичке услуге) тј. додјељено је 5 награда за сваку категорију и Grand Prix награда за најбољи туритички филм. ТОРС је филм „Nothing much but much more“ пријавио у категорију: „Најбољи регионални туристички филм”, у којој је и прошао у финале такмичења, али је жири одлучио да додјели ТОРС-у главну Grand Prix награду за најбољи туристички филм у свим категоријама.

Ова награда доноси 15 дана приказивања филма на „Madrid Destino outdoor screens” екранима који су постављени кроз цијели Мадрид и директно учешће на такмичењу за најбољи свјетски туристички филм у организацији UNWTO, ETC, CATA и CTO које се одржава сваке године у Бечу.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Чланови : 4
Садржај : 2907
Број прегледа чланка : 4469300
Имамо 77 гостију на мрежи
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Најава догађаја

11.03.2020.год.
Свечано отварање изложбе „Стигла корпусна“ у Дому Војске Србије
Опширније...
 
10.03.2020.год.
Конференција за медије поводом изложбе „Стигла корпусна“
Опширније...

Претходни догађаји

13.03.2020.год.
Отворена изложба „Стигла корпусна“ у Дому Војске Србије
Опширније...
 
12.03.2020.год.
Одржана конференција за медије поводом изложбе „Стигла корпусна“
Опширније...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму