Početna Aktivnosti Informativna saradnja

Informativna saradnja

El. pošta Štampa PDF

Predstavništvo radi na podsticanju saradnje između medija iz Republike Srpske i Srbije u cilju stvaranja uslova i ambijenta za objektivno informisanje.


Aktivnosti Predstavništva na polju informativne saradnje za 2018. godinu

Održavanje i ažuriranje veb prezentacije Predstavništva Republike Srpske u Srbiji

Predstavništvo stalno poklanja posebnu pažnju održavanju i svakodnevnom ažuriranju svog veb-sajta. S obzirom da je veb-sajt Predstavništva napravljen 2010. godine, u 2018-oj ćemo izvršiti sveobuhvatnije i kompleksnije ažuriranje sadržaja i izraditi novi sajt, koji će biti usklađen sa novim veb-standardima koji su u međuvremenu uspostavljeni.

Sajt ćemo proširiti i posebnim dijelom koji će se odnositi na projekat „Podrinje“ kako bismo, između ostalog, prezentirali bazu podataka o projektima koji će biti obuhvaćeni Akcionim planom za realizaciju Programa za razvoj Podrinja.

I dalje ćemo doprinositi promociji Republike Srpske, kroz predstavljanje aktuelnih projekata, kao i naših značajnijih aktivnosti prezentiranih na sajtu, istovremeno nam obezbijeđuje i transparentnost našeg rada. U okviru veb-sajta nastavićemo da redovno postavljamo Ekonomske preglede nedjelje iz Srbije i Republike Srpske i ažuriramo rubriku „U fokusu“ u kojoj objavljujemo javne pozive, izvještaje i najaktuelnije vijesti iz privrede i drugih oblasti iz Republike Srpske i Srbije. U Biltenu ćemo i ubuduće predstavljati firme, institucije, lokalne zajednice, najznačajnije događaje, pojedince i sl.

Nastavićemo rad na proširivanju aktivnosti prema Internetu, što će se odnositi na otvaranje i administriranje naloga Predstavništva Republike Srpske u Srbiji na nekoj od društvenih mreža. Takođe, omogućićemo prijavljivanje za sufinansiranje projekata u izdavaštvu i drugim oblastima putem formulara objavljenog na našem sajtu.

 

Saradnja s medijima i najave aktuelnih aktivnosti i događaja

I u narednom periodu Predstavništvo će sarađivati sa medijima iz Republike Srpske i Srbije. Javnost će biti informisana o svim značajnim aktivnostima Predstavništva, kao što su: sprovođenje naših aktuelnih projekata, sporazuma, memoranduma i protokola potpisanih između vlada, resornih ministarstava Republike Srpske i Srbije i drugih institucija, a davaćemo informacije i o našim nastupima na privrednim sajmovima, kulturnim manifestacijama i drugim događanjima i izvještavati o našim aktivnostima u svim oblastima.

I ubuduće ćemo najavljivati i obavještavati medije o svim važnim posjetama i aktivnostima predstavnika iz Republike Srpske u Srbiji.

Pozivamo sve medije iz Republike Srpske i Srbije koji su zainteresovani da prate naš rad i izvještavaju o našim aktivnostima da nam se obrate putem opcije Postavite pitanje.

 

Više informacija o radu Predstavništva možete dobiti u rubrikama Aktivnosti i Projekti, a u rubrici Aktuelnosti možete pratiti planirane aktivnosti.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2517
Broj pregleda članka : 3107384
Imamo 81 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

22.02.2019.god.
Promocija banjskih centara Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu
Opširnije...
 
20.02.2019.god.
Svečano otvaranje 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu
Opširnije...

Prethodni događaji

21.02.2019.god.
Otvoreni 41. Međunarodni sajam turizma i 10. Sajam vina „Beovajn”
Opširnije...
 
30.01.2019.god.
Sporazum o saradnji udruženja iz Srpske i Srbije koja brinu o osobama sa Daunovim sindromom
Opširnije...
Преузмите Билтен